+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

NEW YORK - NOVA GODINA

Ispratite staru i dočekajte Novu godinu na Times Squareu, u gradu koji živi 24/7 - New York je najuzbudljivije i jamac dobrog početka godine

6 dana / 4 noćenja  —  Zrakoplovom iz Zagreba

29.12.2016 – 03.01.2017. —  Garantirani polazak!

Vrijednost više! Hoteli 3/4* + poludnevni razgled grada u cijeni programa!

new york

 

Program putovanja

1. dan: ZAGREB - LONDON - NEW YORK

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci dva sata prije polijetanja zrakoplova za London na liniji BA849 (British Airlines) u 12.35 sati. Po dolasku u London u 14.10 sati, nastavak leta za New York na liniji BA115 u 16.10 sati. Dolazak u New York (zračna luka JFK) u 19.25 sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljanja graničnih formalnosti slijedi transfer do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan: NEW YORK

Dan za vlastito otkrivanje grada. Ukoliko vrijeme i uvjeti zbog gužve oko priprema za doček Nove godine dozvole predlažemo (u vlastitoj organizaciji) odlazak na Ellis Island i posjet Kipu Slobode. Vožnja trajektom prema OTOKU LIBERTY (tu se nalazi KIP SLOBODE) i OTOKU ELLIS, dolaznoj točki za 17 milijuna useljenika od 1892. do 1954. godine, ili odlazak u jedan od mnogobrojnih muzeja: “MoMA” (Muzej moderne umjetnosti), Guggenheim, Metropolitan. Za večer predlažemo odlazak na Times Square na doček 2017.godine. Sretna Nova! Noćenje.

3. dan: NEW YORK

U jutarnjim satima slijedi odlazak na poludnevni razgled grada u trajanju od 4 sata: Midtown i Lower Manhattan, Lincoln Center, Fifth Avenue, Rockefeller Center, Times Square, Empire State Building, Greenwich Village, SoHo, Chinatown, Little Italy, Financial District. Ostatak dana slobodan za šetnju, kupovinu i odmor. Za večernju razonodu predlažemo (uz doplatu) posjet jednom od Broadwayskih kazališta sa svjetski poznatim predstavama: Mamma Mia, Lion King, Chicago, Phantom of the Opera. Noćenje.

4. dan: NEW YORK

Predlažemo šetnju Petom avenijom, Central Parkom ili kupovinu u robnim kućama Macy’s, Sax, Bloomingdales… Ili predlažemo cjelodnevni odlazak u čuveni shopping Mall Woodbury Commons - trgovački centar s više od 220 trgovina u kojem se može kupiti odjeća najpoznatijih svjetskih kreatora po tvorničkim, odnosno znatno sniženim cijenama (Burberry, Calvin Klein, Donna Karan, Giorgio Armani, Gucci, Max Mara, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Timberland i drugi). Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan: NEW YORK – LONDON

Odjava iz hotela do 11 sati. Slobodno vrijeme za last minute shopping. Organizirani prijevoz do zračne luke i polijetanje zrakoplova na liniji BA174 (British Airlines) u 18.50 sati.

6. dan: LONDON - ZAGREB

Dolazak u London u 6.45 sati. Nastavak leta za Zagreb na liniji BA848 u 8.30 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 11.50 sati.

Cjenik

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 10.290 kn

FM cijena za uplate do 60 dana prije polaska: 9.990 kn

Obavezna doplata kod prijave: zrakoplovne pristojbe 2.590 kn (podložne promjenama).

 

Cijena po osobi uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom prema programu (ekonomska klasa)
 • smještaj na osnovi 4 noćenja bez doručka u hotelu 3/4* u standard dvokrevetnoj sobi (odjava iz hotela: do 11 sati)
 • transfer na relaciji zračna luka – hotel – zračna luka
 • poludnevni razgled grada u pratnji vodiča
 • pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku za najmanje 10 prijavljenih osoba
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja

 

Cijena ne uključuje:

 • pristojbe zračnih luka
 • američku vizu 160 USD (ne posredujemo u pribavljanju američke vize, potreban je osobni dolazak)
 • fakultativne izlete
 • dodatne transfere, obroke i usluge
 • napojnice za lokalne vodiče i vozače
 • putno osiguranje (preporučamo)

 

Neobvezne doplate po osobi: New York City Pass - kombinirana ulaznica koja uključuje 6 atrakcija: Empire State Building, American Museum of Natural History, The Metropolitan Museum of Art, MoMA (The Museum of Modern Art), Guggenheim Museum ili Top of the Rock, Statue of Liberty & Ellis Island ili Circle Line Cruise - od 790 kn (ovisno o broju dana). // Helicopter tour - pogled na znamenitosti Manhattana u 15-min letu helikopterom - od 1.590 kn.

Napomene

VIZA: potrebna. Agencija ne vrši pribavljanje vize za SAD. Izdaje se u Zagrebu u roku od 2 radna dana. Detaljnije informacije o potrebnoj dokumentaciji za izdavanje vize zatražite na Internet stranici američkog veleposlanstva http://zagreb.usembassy.gov. Nevaljane putne isprave, odnosno neodobravanje američke vize koji imaju za posljedicu odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju agenciju te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.

Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa, ali se obvezuje da će se program izvršiti u cijelosti.

Najmanji broj putnika: 10

Oznaka putovanja: MP012

New York