+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

 

Singapur & Bali

Posjet Singapuru, “azijskom New Yorku”, otoku-gradu-državi, te očaravajućim hindusitičkim hramovima Balija, njegovim vulkanima i šarenim tržnicama ispunjenima batikom

11 dana / 9 noćenja — Zrakoplovom iz Zagreba

Datumi putovanja:
24.04.-04.05.2017.
24.06.-04.07.2017.
18.09.-28.09.2017.
28.10.-07.11.2017.

singapur

Singapur noću

Program putovanja

1. DAN / ZAGREB - AMSTERDAM - SINGAPUR

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije leta. Prijava na let u 11.55 sati prema Amsterdamu s predviđenim dolaskom u 14.00 sati. Nastavak leta iz Amsterdama je predviđen u 20.55 sati, a dolazak u Singapur u 15.35 sati (lokalna vremena).

2. DAN / SINGAPUR

Pristanak u Singapur, lavlji grad i jedan od najljepših gradova jugoistočne Azije. Prijevoz do hotela. Mogućnost odlaska u večernjim satima do četvrti Clarke Quaya gdje se nalaze brojni barovi, pubovi i diskoteke.

3. DAN / SINGAPUR

Odlazak u razgledavanje grada nakon doručka: Esplanada - stari parlament - Vrhovni sud - Gradska vijećnica - Litlle India. Nastavak do luke i parka Merlion od kuda se pruža prekrasan pogled na uvalu. Vožnja kroz financijsku četvrt do prekrasnog parka Garden by the Baya koji je nastao u sklopu „City in the Garden“. Šetnja među vrtovima „Flower Dome“ i „Cloud Forest Dome“. Slobodno vrijeme. Noćenje u hotelu.

4. DAN / SINGAPUR

Nakon doručka slijedi vožnja do čarobnih botaničkih vrtova, u kojima se odvijaju brojne radionice, a krase ih prekrasne orhideje i ostalo egzotično raslinje. Razgled botaničkog vrta „National Orchid Garden“. Slijedi dolazak do jednog od najatraktivnijih svjetskih hotela Marina Bay Sands na čijem se vrhu nalazi bazenski kompleks i spektakularna platforma s pogledom na Singapur. Nakon razgleda, slijedi povratak u hoteli i po želji (doplata) odlazak na noćni safari. Noćenje.

5. DAN / SINGAPUR - BALI

Odlazak do zanimljivog otoka Sentosa kojeg nazivaju “otok zabave“, do kojeg ćemo doći gondolom dok će nam se tijekom vožnje otkrivati spektakularni pogledi na grad. Otok je poseban prvenstveno zbog plaža, prirode i brojnih zabavnih atrakcija. Poslijepodne slijedi prijevoz do zračne luke i let na Bali. Po dolasku, transfer do hotela i smještaj.

6. DAN / BALI

Mogućnost odlaska na cjelodnevni izlet do vulkana Batur. Put će nas voditi pokraj sela u kojima se mogu pronaći razne obrtne radionice. Razgledati ćemo tradicionalnu kuću i živopisnu lokalnu tržnicu s tropskim voćem. Posjet hramu pročišćenja sa svetim izvorima, a kasnije uspon do ruba kratera na vidikovac s kojeg se pruža lijep pogled na vulkan, jezero Batur smješten u krateru i slikoviti krajolik. Povratak u poslijepodnevnim satima preko prostranih rižinih polja. Večera.

7. DAN / BALI

Upoznati ćemo istočnu stranu otoka. Vožnja u Besakih, najveće vjersko središte s brojnim hramovima, smješteno u podnožju najvišeg vulkana Angunga, visokog 3142 m. Razgledati ćemo kompleks hramova, a zatim slijedi nastavak vožnje preko rižinih polja do jednog od začinskih vrtova s cimetom, vanilijom, kavom… Nastavak vožnje uz obalu crnog vulkanskog pijeska i pokraj brojnih ribarskih sela. Povratak u hotel i večera.

8. DAN / BALI

Mogućnost odlaska na shopping izlet. Vožnja do sela u kojem se mogu kupiti proizvodi od zlata, srebra, kamena ili drveta. Slijedi vožnja u živahni gradić Ubud i posjet modernoj umjetničkoj galeriji. Odlazak na predstavu atraktivnog balijskog plesa Kecak&Fire koji se pleše bez glazbene pratnje. Povratak u hotel.

9.-10. DAN / BALI

Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, kupanje i sunčanje na rajskim plažama Balija. Uz doplatu, predlažemo najam bicikla i istraživanje otoka u pratnji lokalnog vodiča. Deseti dan je organiziran transfer do zračne luke i predviđen let u 20.40 sati iz Denpasara prema Amsterdamu gdje je predviđeni dolazak u 07.35 (lokalna vremena).

11. DAN / AMSTERDAM - ZAGREB

Po dolasku u Amsterdam, slijedi nastavak leta u 09.20 sati prema Zagrebu gdje je dolazak predviđen u 11.10 sati. Završetak putovanja.

Cjenik

CIJENA aranžmana po osobi za polaske 17.2., 24.4., 24.6., 18.9., 28.10.2017:

 • min. 20 putnika: 14.110 kn
 • min. 15 putnika: 15.580 kn

Zrakoplovne pristojbe: 2.050 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 2.990 kn

OBAVEZNE DOPLATE: napojnice za vodiče/vozače 55 USD, indonezijske pristojbe 25 USD, viza 35 USD - na licu mjesta.

DOPLATE PO ŽELJI NA LICU MJESTA: dodatne ulaznice i izleti.

POPUSTI: dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe - na upit.

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi,
 • smještaj u hotelu 3* u Singapuru na bazi noćenja s doručkom,
 • smještaj u hotelu 3/4* na Baliju na bazi polupansiona,
 • prijevoze prema programu,
 • izlete (2) prema programu,
 • lokalnog vodiča,
 • pratitelja putovanja,
 • trošak organizacije i jamčevinu.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • zrakoplovne pristojbe 2.050 kn,
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 2.990 kn,
 • fakultativne izlete,
 • dodatne usluge i obroke,
 • sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“,
 • napojnice za vodiče/vozače 55 USD,
 • viza 35 USD,
 • osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje,
 • povratni transfer do obližnje/polazne zračne luke.

 

Singapur

Bali

Napomene

Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, iznos pristojbe se potvrđuje i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Konačni obračun je 7 dana prije puta.

Agencija zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa.

Navedena vremena u programu su predviđena.

Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.

Oznaka putovanja: MP022