+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

ADVENT U MILANU, VERONI i BERGAMU

Milano nudi nezaboravnu zabavu na svojim trgovima i ulicama, ali i odličan shopping

3 dana / 2 noćenja  —  Autobusom iz Zagreba ili Rijeke

Datum putovanja:

07.12.-09.12.2018 - GARANTIRANI POLAZAK!
21.12.-23.12.2018

 

Program putovanja

1. dan ZAGREB / RIJEKA – VERONA - MILANO

Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, turistički peroni 502-506 u 05:00 sati, Karlovac 05:30 sati i sa stajališta Vrata Jadrana u 07:30 sati (moguć polazak iz Karlovca uz prethodnu najavu). Vožnja prema Veroni. Po dolasku šetnja gradom; Arena – Piazza Bra – Julijina kuća – Piazza delle Erbe – Piazza Signoria – grobnice Scaligherija. Piazza Bra i Arena posebno su ukrašene u ovo doba godine. Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu i uživanje u posebnom ambijentu. Nastavak puta do Milana. Po dolasku smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan MILANO

Doručak. Posjet Milanu, najvećem i najvažnijem gradu sjeverne Italije. Razgled gradskog središta započinje šetnjom od utvrde Castelo Sforzesco i nastavlja se razgledom: katedrala - galerija Vittorio Emanuele II - slavni teatar Scala - četvrt Brera. Slobodno vrijeme u Milanu za predbožićni shopping, posjete muzejima  ili razgledanje izloga trgovina visoke mode, capuccino, aperitiv. Povratak u hotel u Milanu. Noćenje.

3. dan MILANO - BERGAMO - RIJEKA / ZAGREB

Doručak i odlazak iz hotela. Vožnja prema Bergamu, jednom od najljepših povijesnih gradova Lombardije. Posjet povijesnom središtu gradića započinje vožnjom uspinjačom (doplata) do staroga grada. Prošetati ćemo glavnom ulicom Via Colleoni do Basilice Santa Maria Maggiore  do katedrale i trga Piazza Vecchia. Nakon vremena za kavu i šetnju povratak uspinjačom do autobusa i vožnja prema Hrvatskoj. Dolazak na Vrata Jadrana i u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cjenik

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 890 kn

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 990 kn

Rok za prijavu: 7 dana prije polaska.          Minimalan broj putnika: 40

 

 

Cijena uključuje:

  • Prijevoz visokoturističkim autobusom
  • 2 noćenja sa doručkom u Milanu u dvokrevetnim sobama u hotelu 3/4*
  • Turističkog pratitelja putovanja
  • Razglede prema programu
  • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

 

Cijena ne uključuje:

  • Ulaznice za kulturno-povijesne spomenike
  • Uspinjača u Bergamu 3,50 Eur (informativna cijena)
  • moguća doplata za jednokrevetnu sobu – 390 kn
  • Boravišnu pristojbu koja se plaća na licu mjesta, recepciji (1-3 Eur po osobi i danu)
  • Putno osiguranje

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
-  sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 100 kn
- sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi  100 kn

 

 

Popusti:

Djeca do 12 godina u pratnji dviju odraslih osoba: 20% popusta u trokrevetnoj sobi. Treća odrasla osoba dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 10 % popusta.

 

Napomene

 

Napomena: organizacija dočeka Nove godine na otvorenom u europskim gradovima u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda. Organizator putovanja nema utjecaja na održavanje dočeka, koncerata, priredbi itd.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Minimalan broj putnika: 40

Oznaka putovanja: MP016

 

Milano