+385 (0)1 5814 460, +385 (0)1 5814 461 info@meridijanputovanja.hr

Amaraigua Hotel 4*

hotel Star Beach Village
Hotel info

SANTA SUSANNA i MALGRAT DE MAR
Na jugu Costa brave i uz obalu Costa Maresme, pronaći ćete 2 km dugu promenadu uz pješčanu plažu i kristalno, čisto more. U ugodnim gradićima Santa Susanna i Malgrat de Mar se osjeća opuštena atmosfera, a moći ćete uživati u prvoklasnim restoranima, kavanama, barovima i shoppingu. Oba su ljetovališta kao stvorena za obiteljski odmor jer pješčana plaža nudi obilje zabave i vodenih sportova. Santa Susanna očarava starom gradskom jezgrom i mondenošću koja se osjeća u hotelima. Od Barcelone je udaljena svega 58 km, a u blizini se nalaze 2 veća aqua parka Marine Land i Water World. Ukoliko poželite noćnu zabavu, Lloret de Mar je udaljen svega 12 km.

 

Lokacija

Uz pješčanu plažu, približno 400 m od centra Malgrat de Mar, 34 km od zračne luke Girona, 83 km od zračne luke Barcelona i 450 m od željezničke stanice.

Ponuda: restoran, bar; bazen; sauna; internet (doplata) i tv kutak, bežični internet; fitnes, stolni tenis, biljar; animacija.

Besplatno korištenje ležaljki i suncobrana uz bazen, na plaži uz doplatu. Vlastiti ručnik.

 

Smještaj

Standard sobe: klima, kupaonica/wc, sušilo za kosu, telefon, sat tv, bežični internet, sef (doplata), balkon ili terasa, neke na morsku stranu (doplata). Mogućnost tri dodatna kreveta.

 

ALL INCLUSIVE po programu 10.00 - 23.15.
• buffet doručak, ručak i večera; snack, sladoled za djecu, vrijeme za čaj i instant kavu;
• određena lokalna točena pića;
• određene sportske aktivnosti;
• animacija
• ležaljke i suncobrani uz bazen, bežični internet.

hotel Star Beach Village
hotel Star Beach Village