+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

Festival svjetlosti u Amsterdamu za zimske praznike

Iako poznat po muzejima s važnim i raskošnim djelima, Festivalom svjetlosti i sam je Amsterdam postao umjetnički - i zabavni - eksponat

3 dana / 2 noćenja  — Zrakoplovom iz Zagreba

Datum putovanja: 05.-07.01.2018.

VEĆ OD 1.590 kn!

barcelona

 

Program putovanja

1. dan: ZAGREB - AMSTERDAM

Sastanak putnika u zračnoj luci u Zagrebu kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa na liniji OU 450 iz Zagreba za Amsterdam u 8:25 sati. Dolazak u Amsterdam u 10:30 sati. Odlazak na razgled grada javnim prijevozom i pješice: Munt, nekoć kovnica novca u 17. st. - palače na Herengrachtu - trg Dam - Nova crkva - Kraljevska palača - četvrt crvenih svjetiljki… Slobodno poslijepodne i večer za kupovinu, šetnju i osobne programe. Transfer do hotela i smještaj. Odlazak s pratiteljem putovanja javnim gradskim prijevozom u grad nakon kraćeg odmora. U večernjim satima odlazak na Festival svjetlosti, manifestaciju koja se ove godine održava šesti put i koja je dodatno oživjela duge zimske mjesece u gradu – riječ je o festivalu koji u trajanju od skoro dva mjeseca pretvara grad kroz dvije rute/pješačku i brodom po kanalima/ u grad svjetlosti i umjetnosti! Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: AMSTERDAM

Doručak. Odlazak iz hotela s pratiteljem putovanja do četvrti muzeja i vrijeme za individualni posjet slavnom Rijksmuzeju – najslavniji eksponat ovog muzeja je čuvena Rembrandtova „Noćna straža“ - i Muzeju Van Gogha, bogate kolekcije slika slavnog slikara/više od 200 njegovih slika, ali i mjestu gdje možete vidjeti i slike nekih drugih impresionističkih umjetnika. Posjet poznatoj brusionici dijamanata Coster Diamonds uz prikaz izrade nakita i mogućnost kupovine. Preporučujemo vožnju brodom poznatim kanalima Amsterdama (doplata na licu mjesta pratitelju putovanja): Kaizersgracht - Herengracht - Prinsengracht - kuća Ane Frank - Zapadna crkva - luka Amsterdama - Waterlooplein - rijeka Amstel. Slobodno vrijeme za šetnju, kupovinu na Kalverstraatu, itd. Navečer uživanje pod čarobnim svjetlima Opern Air Light Museuma! Noćenje.

3. dan: AMSTERDAM - ZAGREB

Doručak. Transfer do zračne luke. Prijava na let i direktan let zrakoplovom Croatia Airlinesa na liniji OU 451 iz Amsterdama za Zagreb u 11:20 sati. Dolazak u Zagreb u 13:15 sati.

Cjenik

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: FM 1.590 kn / 1.790 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 540 kn

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.090 kn

SOBA S POMOĆNIM KREVETOM NA UPIT!

Doplata po osobi za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 370 kn + zrakoplovne pristojbe (raspoloživost i potvrda  letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s pratiteljem putovanja u Zagrebu)

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz zrakoplovom Zagreb-Amsterdam-Zagreb
 • pratitelja
 • smještaj u hotelu 3* u Amsterdamu u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi dva noćenja s doručkom
 • transfer od/do zračne luke u Amsterdamu i panoramski razgled autobusom
 • razglede pješice i javnim gradskim prijevozom s pratiteljem putovanja
 • boravišnu pristojbu
 • troškove organizacije i prodaje putovanja

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • zrakoplovne pristojbe
 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
 • karte javnog prijevoza
 • karte za vlak
 • putno zdravstveno osiguranje
 • fakultativne sadržaje
 • troškove osobnih narudžbi

 

CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA: (prema stanju iz srpnja 2017. g., mogu biti podložne promjeni): Vožnja brodom po kanalima 16 €; Rijksmuseum 17,5 € (mlađi od 18 besplatno); Van Gogh muzej 17 € (mlađi od 18 besplatno); Heineken Experience 16 €; Kuća Ane Frank 9 € (mlađi od 9 besplatno, od 10-17 g. 4,5 €)

Napomene

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Amsterdamu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa objavljenom u srpnju 2017. godine i podložna su promjeni.

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

Oznaka putovanja: MP011

Amsterdam