+385 (0)1 5814 460, +385 (0)1 5814 461 info@meridijanputovanja.hr

BANGKOK I KRABI

Osim zbog prirodnih ljepota na njegovih 130 otoka na jugu Tajlanda, pokrajinu Krabi vrijedi vidjeti i zbog neobične estetike istoimenog glavnog grada

10 dana / 7 noćenja  —  Individualno putovanje - Svakodnevni polasci iz Zagreba!

krabi

 

Prirodne ljepote Krabija nije moguće opisati u jednoj rečenici. Pokrajina Krabi ima 130 otoka, velikih i malih, a postoje četiri glavna - Phranang Beach, TUP Island, Island Piletina i Poda Island. Plaže su im glavna turistička atrakcija za posjetitelje iz bilo kojeg dijela svijeta. Grad Krabi, po kojem je pokrajina dobila ime, nalazi se na južnom dijelu Tajlanda, i također ga vrijedi vidjeti zbog njegove neobične estetike.

Program putovanja

1. dan: ZAGREB – BEČ (ISTANBUL)

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci „Pleso“. Nakon podjele putne dokumentacije prijava na let. Polijetanje zrakoplova prema Beču na liniji 0S678 (Austrian Airlines) u 18.45 sati. Dolazak u Beč u 19.40 sati. Nastavak putovanja prema Bangkoku na liniji OS025 u 23.20 sati.

2. dan: BANGKOK

Slijetanje zrakoplova u Bangkok predviđeno je u 14.20 sati. Organizirani transfer do hotela, smještaj u hotel, odmor i slobodno vrijeme. Noćenje.

3. dan: BANGKOK

Doručak. Odlazak u poludnevni razgled Bangkoka: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnom pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya, a u njoj se nalazi i poznati Hram smaragdnog Bude. Nakon toga, odlazak do Wat Pho - hrama Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku, ujedno i jednog od najstarijih medicinskih učilišta. Poslijepodnevna je predviđeno za slobodno vrijeme za kupovinu ili vlastite aranžmane. Povratak u hotel na noćenje.

4. dan: BANGKOK - DAMNOEN SADUAK

Doručak. Odlazak rano ujutro prema najpoznatijoj Damnoen Saduak – plutajućoj tržnici. Nećete zažaliti zbog ranog ustajanja jer ćete tako dobiti uvid i doživjeti kako lokalno stanovništvo trguje, i to na način trampe – zamjene jednog dobra za drugo, a sve to probijajući se čamcima kroz bogatu ponudu robe koja sa nalazi upravo na čamcima koji su u funkciji pokretne trgovine. Posjet poljima soli, prisustvovanje demonstraciji proizvodnje kokosovog smeđeg šećera ili se mogućnost vožnje broda sa savijenim pramcem te kupnja tradicionalnih tajlandskih proizvoda sa plutajuće tržnice. Na povratku ćete se zaustaviti kraj Phra Pathom Chedi, najvećeg hrama cejlonskog dijela u kojem se nalazi poznati kip ležećeg Bude. Ručak je u lokalnom restoranu. Poslijepodne je slobodno vrijeme za vlastite programe. Smještaj u hotel i noćenje.

5. dan: BANGKOK – KRABI

Doručak. Odjava iz hotela i organizirani prijevoz do zračne luke. Prijava na let za Krabi. Po dolasku organizirani prijevoz do hotela na Krabiju. Smještaj na osnovi noćenja s doručkom.

6.-8. dan: KRABI

Smještaj u hotelu na Krabiju na osnovi noćenja s doručkom. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo neki od fakultativnih izleta uz doplatu.

9. dan: KRABI – BANGKOK

Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke. Polijetanje zrakoplova prema Bangkoku. Dolazak u Bangkok i nastavak putovanja prema Beču na liniji OS026 u 23.55 sati. Noćni let.

10. dan: BEČ (ISTANBUL) - ZAGREB

Slijetanje u Beč predviđeno je u 5.35 sati. Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji OS681 u 7.10 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 8 sati. Završetak putovanja.

Fakultativni izleti

Poludnevni razgled Krabia. Polazak iz hotela. Trajanje od 9-13 sati ili 14-18 sati. Mini busom u pratnji lokalnog vodiča/vozača na engleskom jeziku. Cijena 160 kn. Uključen ručak.
Krabi 4 otoka gliserom. Polazak/povratak iz hotela. Trajanje od 9 – 13 sati. Vodič/vozač na engleskom jeziku. Uključen ručak. Cijena po osobi 280 kn.
Cijelodnevni izlet u džunglu. Polazak iz vašeg hotela. Trajanje od 9-17 sati. Uključuje transfer od/do hotela, lokalni vozač/vodič na engleskom jeziku. Uključen ručak. Cijena po osobi 300 kn.
Cjelodnevni izlet na otok James Bonda gliserom. Polazak/povratak iz hotela. Trajanje od 7.30 – 16 sati. Vodič/vozač na engleskom jeziku. Uključen ručak. Cijena po osobi 550 kn.
Phi Phi otok gliserom. Polazak/povratak iz hotela. Trajanje od 7 – 17 sati. Vodič/vozač na engleskom jeziku. Uključen ručak. Cijena po osobi 400 kn.

Cjenik putovanja

Cijena individualnog aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi

HOTELI:
•  DUSIT THANI HOTEL BANGKOK + AO NANG CLIFF RESORT KRABI: od 10.990 kn
•  BAIYOKE SKY HOTEL + PEACE LAGUNA RESORT KRABI: od 10.690 kn
•  SOFITEL SILOM HOTEL BANGKOK + NAKAMANDA RESORT KRABI: od 11.990 kn
•  AMARI WATERGATE HOTEL BANGKOK + THE TUBKAAK RESORT KRABI: od 13.290 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: od 2.590 kn

Individualni polasci mogući su svakodnevno iz Zagreba ovisno o raspoloživosti mjesta na letovima po najnižoj mogućoj tarifi ekonomske klase. U periodu od 21.12. – 15.1. putovanje je moguće realizirati uz prethodnu provjeru raspoloživosti te se na taj period primjenjuju doplate koje vrijede za visoku sezonu.

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz zrakoplovom prema programu (putuje se u ekonomskoj klasi)
 • sve transfere prema programu
 • smještaj u hotelu u Bangkoku, na osnovi 3 noćenja s doručkom u izabranom hotelu ili sličnom hotelu iste kategorije
 • poludnevni razgled Bangkoka s pratiteljem na engleskom
 • 4 noćenja u hotelu na Phuketu
 • troškove organizacije putovanja

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • doplatu za zrakoplovne pristojbe, cijena cca 2.900 kn
 • pristojbu u zračnoj luci Bangkok na povratku – cca 500THB, plativo u bahtima, protuvrijednost cca 70 kn
 • tajlandska viza i usluga ishođenja tajlandske vize uz posredovanje agencije - 280 kn
 • napojnice
 • sve što nije navedeno pod stavkom „cijena uključuje“
 • osobne troškove
 • napojnice
 • putna osiguranja

 

OBAVEZNE DOPLATE: zrakoplovna pristojba cca 2.900 kn - plaćanje prilikom rezervacije putovanja, pristojba u zračnoj luci Bangkok - plaćanje u bahtima (na licu mjesta).

Bangkok

Krabi

Napomene

Pristojbe zračnih luka podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju ista propisuje.

Agencija zadržava pravo promjene letova i programa.

bangkok, kambodža
bangkok, krabi
bangkok, kambodža