+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

Barcelona - City Break

Vikend-putovanje u grad Dalija i Gaudija te večernje šetnje Ramblom, za koju je Lorca tvrdio da “ne bi smjela imati kraj” - šarolikom i bučnom ulicom koja najbolje oslikava duh Barcelone

4 dana / 3 noćenja — Zrakoplovom iz Zagreba

Datum putovanja: 23.06. - 26.06.2018. - GARANTIRANI POLAZAK!

barcelona

 

Mediteranska metropola, prijestolnica Katalonije, centar modernizma i vrhunskog sporta, Barcelona je nakon Olimpijskih igara 1992. postala obavezno odredište u svjetskim okvirima.

Teško je pronaći četvrt, a da vas ne podsjeti da ste u gradu Antonija Gaudíja, oca nezaobilaznog Parka Güell i planetarno poznate Sagrada Familie. Međutim, tek kad se nađete u „La Boqueria“ doživjet ćete grad u svim njegovim bojama, okusima i mirisima. Šarm Barcelone je neodoljiv i mami na ponovni dolazak.

Program putovanja

1. dan ZAGREB  - BARCELONA

Sastanak putnika sa pratiteljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u 08:00 sati. Prijava na let za Barcelonu. Polazak zrakoplova kompanije Vueling u 10:00 sati. Dolazak u Barcelonu u 12:10 sati. Panoramski razgled grada autobusom: vidikovac na brežuljku Montjuic - Olimpijski stadion - crkva Sagrada Familia, životno djelo slavnog arhitekta Gaudija - slavna ulica s Gaudijevim kućama Passeig de la Gracias - šetalište Ramblas - glavni trg Plaza Catalunya - trg Plaza Espanya – Kolumbov spomenik. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan BARCELONA

Doručak. Nastavak razgleda javnim gradskim prijevozom i pješice. Odlazak s pratiteljem putovanja do parka Güell – veličanstvenog djela Antonija Gaudija s poznatim mediteranskim  vrtovima koji izgledaju kao da su iz bajke. S platoa iznad stubišta sa Zmajevom fontanom pruža se prekrasan pogled na grad.

Slijedi šetnja poznatom ulicom Rambla, posjet jednoj od najljepših tržnica na svijetu - Boquerii, koja je riznica Barcelonske gastronomije. Nastavak šetnje do Gotičke četvrti i katedrale (razgled izvana). Slobodno vrijeme za vlastite programe ili posjet poznatim muzejima poput Pomorskog muzeja, Picassovog muzeja, Muzeja katalonske umjetnosti. U večernjim satima moguć zajednički odlazak na trg Plaza Espanya na predstavu „Magične fontane“, koja dočarava raskošnu igru vode i svjetlosti, uz glazbenu podlogu. Noćenje.

3. dan BARCELONA

Slobodan dan za osobne programe u gradu koji pruža tako puno mogućnosti. Iskoristite priliku za šetnju živopisnim šetalištem uz luku Port Veil i odlazak u veliki Akvarij, posjet Gaudijevim kućama Casa Batlló i La Pedrera, posjet nekom od barova s tapasima - tipičnim španjolskim malim zalogajima. Predlažemo i panoramsku vožnju brodićima po luci Barcelone. Moguć fakultativni posjet Pueblu Espanol, jedinstvenom kompleksu građevina u raznim stilovima iz cijele Španjolske. Navečer predlažemo odlazak na flamenco predstavu. Noćenje.

4. dan BARCELONA – ZAGREB

Rani doručak (lunch paket). Transfer do zračne luke. Prijava na let za Zagreb. Odlazak zrakoplova u 07:10 sati. Dolazak u zračnu luku Zagreb u 09:20 sati.

Cjenik

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 2.190 kn

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 2.490 kn

Rok za prijavu: 7 dana prije puta      Minimalan broj putnika: 20

 

Cijena uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom redovne linije prijevoznika Vueling Zagreb-Barcelona-Zagreb
 • smještaj u hotelu 4* u Barceloni na osnovi 3 noćenja s doručkom
 • transfer od zračne luke u Barceloni do hotela i natrag
 • panoramski razgled grada autobusom
 • razglede javnim prijevozom i pješice prema programu putovanja
 • pratitelja putovanja
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

 

Cijena ne uključuje:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 090 kn
 • zrakoplovne pristojbe : 890 kn ( iznos može biti podložan promjenama)
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 • ulaznice (informativna cijena po osobi): Akvarij 20 EUR; Casa Batlló 22,5 EUR; Picassov muzej 11 EUR,

Park Guell 8 EUR, Sagrada Familia 17 EUR,  Poble Espanol 13 EUR, Camp Nou Expirience 27 EUR, Pomorski muzej 7 EUR

 • flamenco show 35 EUR (informativna cijena)
 • boravišnu pristojbu u Španjolskoj  plaćanje direktno  na recepciji hotela: 1 EUR po osobi i danu
 • putno osiguranje
 • cijena javnog gradskog prijevoza: pojedinačna karta 2,15 EUR; karnet za 10 vožnji 9,95 EUR

 

Trokrevetne sobe: rezervacija dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem za moguća je na upit po redovnoj cijeni.

Barcelona

Napomene

Iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator putovanja zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Redoslijed razgleda može biti promijenjen ovisno o prometnoj situaciji, državnim praznicima i radnom vremenu muzeja i znamenitosti. Vrijeme polaska zrakoplova navedeno je prema redu letenja zrakoplovne kompanije Vueling i može biti podložno promjeni. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Sve cijene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi. U slučaju promjene reda letenja (vremena, zračne luke) organizator putovanja zadržava pravo promjene redosljeda programa putovanja.

Cijene fakultativne ponude i ulaznica bazirane su prema stanju iz studenog 2016. i mogu biti podložne promjeni.

Minimalni broj putnika: 20

Oznaka putovanja: MP016