+385 (0)1 5814 460, +385 (0)1 5814 461 info@meridijanputovanja.hr

Caprici Hotel 4*

hotel Star Beach Village
Hotel info

SANTA SUSANNA i MALGRAT DE MAR
Na jugu Costa brave i uz obalu Costa Maresme, pronaći ćete 2 km dugu promenadu uz pješčanu plažu i kristalno, čisto more. U ugodnim gradićima Santa Susanna i Malgrat de Mar se osjeća opuštena atmosfera, a moći ćete uživati u prvoklasnim restoranima, kavanama, barovima i shoppingu. Oba su ljetovališta kao stvorena za obiteljski odmor jer pješčana plaža nudi obilje zabave i vodenih sportova. Santa Susanna očarava starom gradskom jezgrom i mondenošću koja se osjeća u hotelima. Od Barcelone je udaljena svega 58 km, a u blizini se nalaze 2 veća aqua parka Marine Land i Water World. Ukoliko poželite noćnu zabavu, Lloret de Mar je udaljen svega 12 km.

 

Lokacija

Uz pješčanu plažu, približno 800 m od centra Santa Susanne, 37 km od zračne luke Girona, 78 km od zračne luke Barcelona, 60 m od autobusne stanice, 50 m od željezničke stanice, u blizini trgovinica, barova i restorana.

 

Ponuda: restoran, bar; bazen, dječji bazen; sauna; internet (doplata) i tv kutak, bežični internet na recepciji (doplata); dječje igralište, mini klub; fitnes, stolni tenis, biljar; animacija, povremeno živa glazba.

Korištenje ležaljki i suncobrana uz bazen besplatno, na plaži uz doplatu. Ručnici uz doplatu.

 

Smještaj

Standard sobe: klima, kupaonica/wc, sušilo za kosu, telefon, sat tv, sef (doplata), balkon. Mogućnost dva dodatna kreveta.

 

Usluga polupansion: buffet doručak i večera.

Puni pansion (doplata): buffet doručak, ručak i večera.

DOPLATA U HOTELU/dan/osoba (za osobe starije od 16 god): boravišna pristojba 1 €.

hotel Star Beach Village
hotel Star Beach Village