+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

HOTEL CROATIA 5*

Cavtat

južna dalmacija, Jadran
Hotel info

Položaj: na poluotoku Sustjepanu, 10 minuta od središta gradića; oko 8 km od zračne luke Čilipi, oko 18 km od Dubrovnika.
Sadržaji: hotelski kompleks, ugodno predvorje s recepcijom, više restorana, razne salone i barove, bar s klavirom i lijepom terasom, noćni klub (otvoren tijekom srpnja i kolovoza, ne radi svaki dan), kavanu, Wi-Fi, dvoranu za sastanke, kozmetički i frizerski salon, taksi-službu; zatvoreni bazen i bar, wellness centar, vanjski bazen (ležaljke i suncobrani uz bazen besplatno).
Sobe: obnovljene u sezoni 2008., luksuzno opremljene i klimatizirane; kupaonica (kada, WC, sušilo za kosu) telefon, sef, SAT TV, minibar, balkon. Sobe Superior (s pogledom na more) mogu primiti pomoćni krevet, sobe Classic (s pogledom na park) nemaju mogućnost pomoćnog kreveta.
Usluga: polupansion; bife doručak i večera.
Sport i zabava: odbojka na pijesku, staza za šetnju i jogging.
Za najmlađe: dječji bazen, dječje igralište, dječji klub (lipanj-rujan), dječji meni za ručak.
Plaža: dvije lijepe plaže udaljene do 100 m: jedna stjenovita s betonskim sunčalištima, a druga betonska s manjim šljunčanim dijelom i s restoranom na plaži.
Nisu dozvoljeni kućni ljubimci
Pogodnosti: piće dobrodošlice, ležaljke, ručnik i suncobrani, sauna (1 sat za cijeli boravak, uz prethodnu rezervaciju), fitness.

Cjenik

Screenshot_1

 

Cavtat

jadran, južna dalmacija
jadran, južna dalmacija
jadran, južna dalmacija