+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

DOHA

Šarene tržnice i živopisni soukovi, raskošna tradicija osmanske umjetnosti, luksuzne suvremne džamije i bogatstvo kakvo se sreće samo na arapskom poluotoku - samo su neke od ljepota koje nudi Doha

5 dana / 4 noći — Zrakoplovom iz Zagreba

Datumi putovanja:
20.-24.11.2018.
29.12.-2.1.2019.


Program putovanja

1. dan: ZAGREB – DOHA

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji QR216 (Qatar Airlines) u 09:05 sati. Obrok za vrijeme leta. Dolazak u Dohu u 16:35 sati. Po dolasku slijedi organizirani prijevoz prema hotelu i smještaj u sobe. U večernjim satima odlazak u šetnju gradom s voditeljem putovanja i mogućnost odlaska na večeru. Noćenje.

2. dan: DOHA

Doručak. Odlazak u razgled ovog brzorastućeg i uzbudljivog grada kontrasta. Obilazak počinje tradicionalnim dijelom Dohe gdje se nalaze soukovi sa začinima, tekstilom, zlatni souk Waqif Heritage i umjetničke galerije. Odlazak u arhitektonsko remek djelo, muzej islamske umjetnosti gdje je izložena najveća kolekcija primjeraka islamske kulture s tri kontinenta u razdoblju od 7.-19.st. Zatim slijedi panoramska vožnja prema novom dijelu grada – otoku The Pearl, marini i rezidencijalnim tornjevima Porto Arabia te po putu stajanje na foto stop s pogledom na Dohu. Posjet kulturološkom selu Katara i zapadnom zaljevu odakle se ujedno možete diviti starim utvrdama poput Barzan Tower i modernim neboderima kao što su Al Fardan Towers, zgrada parlamenta, itd. Povratak u hotel i noćenje.

3. dan: DOHA

Doručak. Slobodan dan za vlastite aktivnosti i istraživanje grada. Preporučujemo odlazak na fakultativni izlet (uz doplatu) u pustinju prema jugu Qatra. Nezaboravna vožnja po dinama nakon čega slijedi odlazak u beduinski kamp orijentalnog ambijenta koji se nalazi na obalama prekrasnih kristalno bijelih plaža. Po dolasku možete uživati u plivanju, igrama na plaži, vožnji na quadovima, daskanju na dinama, itd. Za to vrijeme će vam kuhari pripremiti ručak (roštilj). Povratak u hotel, noćenje.

4. dan: DOHA

Doručak. Slobodan dan za vlastite aktivnosti i istraživanje grada. Preporučujemo odlazak organiziranim transferom na shopping turu (uz doplatu) u Qatar Mall, veliki i glamurozni shopping centar u kojem se nalazi preko 400 trgovina uključujući luksuzne i svjetski poznate brendove. Slobodno vrijeme za shopping i ručak. Povratak u hotel i noćenje.

5. dan: DOHA – ZAGREB

Tijekom noći odjava iz hotela i organizirani transfer u zračnu luku. Prijava na let QR215 i polijetanje zrakoplova u 01:50 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 06:00 sati.

Cjenik

Cijena paket aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi               

20.11.               6.390 kn

29.12.               6.990 kn

 Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe          1.990 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu                         1.390 kn

 

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

 FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA KAPACITETA!

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom Zagreb – Doha – Zagreb, 4 noćenja s doručkom u hotelu 4*, povratni transfer zračna luka – hotel, uslugu voditelja putovanja i lokalnog vodiča, poludnevni razgled Dohe, organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA PAKET ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, fakultativne izlete, uslugu napojnice, putno osiguranje.

 

FAKULTATIVNI IZLETI (cijene po osobi):

Cjelodnevni izlet u pustinju                    750 kn

Poludnevni odlazak u shopping              460 kn

 

OBVEZNE DOPLATE: zrakoplovne pristojbe, napojnice (20 usd - plaćanje na licu mjesta).

Doha

Napomene

Viza: Potrebna. Dobiva se po ulasku u zemlju.

Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili držanim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

Oznaka putovanja: MP011