+385 (0)1 5814 460, +385 (0)1 5814 461 info@meridijanputovanja.hr

El Mouradi Beach 4*

hotel Star Beach Village
Hotel info

YASMINE HAMMAMET
Turističko naselje Yasmine je izgrađeno 2000 god. i od Hammameta udaljeno svega nekoliko kilometara. Ime je dobilo po nježno bijelom jasminu koji je u Tunisu simbol života i sreće, a buket jasmina predstavlja dobrodošlicu i gostoljublje. Duga promenada kao stvorena je za večernje šetnje, luna park Svijet Kartagine i noćni život će zadovoljiti i stariju i mlađu populaciju, a ponos naselja je jezgra Yasmine - biser arhitekture gdje vam nikada neće biti dosadno. Obiđite restorane iz koji se šire mirisi odličnih lokalnih specijaliteta, dozvolite da vas razmaze.

Lokacija

Manji i jednostavniji hotel, uz pješčanu plažu, 6 km od mjesta Hammamet. 60 km od zračne luke Enfidha i 90 km od zračne luke Monastir.

Ponuda: restorani, dva bara; bazen, dječji bazen; sauna, hamam, masaže, unutarnji ba­zen;sef na recepciji (doplata), bežični internet na recepciji; mini klub, mini disko; tenis, stolni tenis, odbojka na pijesku, peda­lina, kajak, biljar, pikado, sportovi na vodi. U blizini hotela nalaze se dva golf igrališta.

Besplatno korištenje ručnika  (uz depozit), ležaljki i sun­cobrana uz bazen, na plaži uz doplatu.

Smještaj

Standardne sobe: klimatizirane, kupaonica/wc, telefon, sat tv, mini bar (doplata), balkon, neke okrenute na morsku stranu (doplata). Mo­gućnost dva dodatna kreveta.

ALL INCLUSIVE: po programu.
• buffet doručak, ručak i večera; snack;
• određena lokalna točena pića;
• određene sportske aktivnosti;
• animacija, mini klub;
• ručnici, ležaljke i suncobrani uz bazen;
• bežični Internet na recepciji.

hotel Star Beach Village
hotel Star Beach Village
hotel Star Beach Village