+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

HOTEL ARCHIPELAGOS

hotel Star Beach Village
Hotel info

Ljeto na Mediteranu! Direktni letovi posebnim zrakoplovom svake srijede u terminu od 06.06.-03.10. iz obližnje Ljubljane!

GRAD KOS
Glavni grad Kos, jedan od najugodnijih grčkih gradova krasi simpatična luka, lijepe uske uličice, viteški grad i brojni spomenici koji mu daju poseban šarm. U gradu se uvijek osjeća dobra atmosfera, a glazba se širi iz brojnih grčkih taverni i barova. Kos je inače rodni grad Hipokrata - oca suvremene medicine, a posebno je naklonjen biciklistima zbog brojnih staza pa ga zato nazivaju i »biciklističkim gradom«.

Lokacija

Hotel se nalazi otprilike 100 m od šljunčane plaže , na području Psalidi, 100 m od auto­busne stanice, 7 km od mjesta Kos i 35 km od zračne luke.

Ponuda: restoran, bar; bazen s manjim tobo­ganom, dječji bazen; trgovinica, sef (doplata), internet kutak (doplata), bežični internet; dječje igralište; tenis, stolni tenis, košarka, odbojka, mini golf, biljar.

Besplatno korištenje ležaljki i suncobrana uz bazen, na plaži uz doplatu. Vlastiti ručnici.

Smještaj

Standard sobe: klima (15.6.-15.9.), kupaoni­ca/wc, sušilo za kosu, telefon, bežični inter­net, sat tv, balkon ili terasa. Mogućnost dodatnog kreveta, a u nekima i dva dječja kreveta.

Superior sobe: jednako opremljene kao standard sobe, obnovljene. Mogućnost do­datnog kreveta.

ALL INCLUSIVE
po programu 10.00-24.00.
• buffet doručak, ručak i večera, kasni doručak; light snack; vrijeme za čaj, instant kavu i pecivo; vrijeme za sladoled za djecu:
• određena lokalna točena pića;
• određene sportske aktivnosti;
• animacija, mini klub;
• ležaljke i suncobrani uz bazen; bežični internet na recepciji.

hotel Star Beach Village
hotel Star Beach Village