+385 (0)1 5814 460, +385 (0)1 5814 461 info@meridijanputovanja.hr

HOTEL IONIAN BLUE 5*

 

GRČKA, LEFKAS
Hotel info

Pobjegnite od svakodnevnice u moderan, terasasto izgrađen i raskošan hotel sa wellness centrom, koji garantira gostima usluge na visokom nivou. Nezaboravan pogled na modro Jonsko more i razapeta jedra jedrilica, ostat će vam lijepa uspomena još dugo nakon povratka sa Vašeg odmora.

Položaj: 70 – 200 m od vlastite stjenovite plaže, hotel ima lijepu uređenu drvenu terasu sa tuševima te besplatne suncobrane i ležaljke, 3 km do mjesta Nikiana sa tavernama i trgovinama, 5 km do mjesta Nidri i 12 km do glavnog grada Lefkada.
Hotelska ponuda: recepcija, sat TV soba, internet kutak, konferencijska dvorana, restoran, à la carte restoran, taverna, bar, wi-fi, suvenirnica, bazen sa slatkom vodom ima odvojen dio za djecu, snack bar na bazenu i bar na plaži, unutarnji bazen s jacuzzijem, wellness centar, uvečer povremeno živa glazba i folklorne predstave.
Sobe: moderno i stilski uređene, klima-uređaj, telefon, sat TV, mini bar (uz doplatu), sef, pristup internetu wi-fi, kupaonica, sušilo za kosu, balkon s pogledom na more.
Junior Suite: jednaka oprema kao sobe, s dodatnim kutkom za sjedenje, mogućnost dva pomoćnih kreveta, terasa s vlastitim manjim bazenom.
Ponuda za najmlađe: igraonica za djecu, dječji krevetić.
Usluga: samoposlužni doručak, samoposlužna večera
Sportska ponuda (uz doplatu): stolni tenis, fitness, turska kupelj, sauna, masaže i različiti vodeni sportovi.
Internetska stranica: www.ionianblue.gr
• puno stalnih gostiju
• Odlična lokacija (plaža)

grčka, lefkas
grčka. lefkas
grčka, lefkas