+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

HOTEL PERISSA BAY

hotel Star Beach Village
Hotel info

PERISSA
Ljetovalište Perissa je smješteno na sjeveroistočnoj strani otoka Santorini i od glavnog grada Fira udaljeno svega 15 km. Gorje Profitis i stjenovite litice Mesa Vouno područje štite od sjevernih vjetrova, dok se uz obalu proteže jedna od najljepših plaža na otoku s crnim pijeskom i bogatom ponudom sportova u vodi. Ako poželite zabavu, u Perissi ćete pronaći veliki broj barova i taverni s tradicionalnom grčkom kuhinjom.

Lokacija

Manji hotel uz šljunčanu plažu (između obal­na cesta), 500 m od centra mjesta Perissa, u neposrednoj blizini taverni, barova i trgovi­nica, 12 km od glavnog grada Fire, 14 km od zračne luke i 400 m od autobusne stanice.

Ponuda: blagovaonica, bar; bazen s odvoje­nim dijelom za djecu; internet (doplata) i tv kutak, bežični internet na recepciji.

Besplatno korištenje ležaljki i suncobrana uz bazen i na plaži. Ručnici uz doplatu.

Smještaj

Promo sobe: klima, kupaonica/wc, sušilo za kosu, telefon, sat-tv, mini hladnjak, sef (do­plata), balkon ili terasa. Mogućnost dodat­nog kreveta. Lošija pozicija sobe, bez pogle­da i manja kvadratura.

Superior sobe: klima, kupaonica/wc, sušilo za kosu, telefon, sat-tv, mini hladnjak, sef (doplata), balkon ili terasa. Mogućnost do­datnog kreveta.

Usluga noćenje s doručkom: buffet doručak.

hotel Star Beach Village
hotel Star Beach Village