+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

Hotel Valtur Capo Rizzuto 4*

hotel Star Beach Village
Hotel info

Za male i velike

 

Položaj: nalazi se nad zaljevom s pješčanom plažom koja je udaljena od hotela oko 400 m; prilaz do plaže uređen je stepenicama; udaljen oko 100 km od zračne luke Lamezia Terme.

Hotelska ponuda: veće hotelsko naselje, recepcija, besplatan Wi-Fi uz bazen, u baru i na plaži; glavni restoran, i restoran na plaži, 3 bara, vanjski bazen, suncobrani i ležaljke uz bazen i na plaži besplatni (po sobi mogućnost korištenja 1 suncobrana i 2 ležaljke), mogućnost najma ručnika za bazen (uz polog po osobi 11 €/tjedan, i uz doplatu za ručnik 16 €/tjedan), trgovina, frizer, diskoteka na otvorenom; mogućnost držanja manjih kućnih ljubimaca (do 10kg; na upit; uz doplatu 10 €/dan).

Standardne sobe: ugodno uređene, klima-uređaj, telefon, TV, sef i mini bar uz doplatu, sušilo za kosu, terasa, pogled vrt.

Obiteljske sobe: jednako opremljene kao standard sobe, prostranije, smještaj je moguć za dvije odrasle i dvoje djece.

Usluga: all inclusive.

Ponuda za najmlađe: dječj bazen, dječji klub (do 2 godine), dječji klub (2-4 godine i 5-10 godina), klub za tinejdžere (11-17 godina), dječji krevetić (uz doplatu 35 €/tjedan, na upit i uz prethodnu potvrdu hotela), usluga čuvanja djece (na upit i uz doplatu).

Wellness i aktivnosti: dnevna i večernja animacija; uz doplatu: tenis (8 igrališta), stolni tenis, odbojka na pijesku, košarkaško igralište, nogometno igralište, kuglanje, najam kanua, streljaštvo, soba s video igrama,  vodeni sportovi na plaži, u blizini jahanje i ronilački centar, wellness centar (saune, masaže i tretmani ljepote).

Internetska stranica: www.valtur.it/it/resort/capo-rizzuto

 

All inclusive

Prehrana: samoposlužni doručak, ručak i večera u glavnom restoranu „Le Palme“; konzumacija točenih lokalnih  bezalkoholnih i alkoholnih pića 09:00-24:00 h; u baru na plaži grickalice, sladoled, kava i čaj (10:00-18:00 h).

Napomena: Detaljan opis all inclusive usluge dobit će te prilikom dolaska u hotel.

 

  • prostrana pješčana plaža
  • jahanje uz obalu
  • kvaliteta usluge hotelskog lanca Valtur
hotel Star Beach Village
hotel Star Beach Village