+385 (0)1 5814 460, +385 (0)1 5814 461 info@meridijanputovanja.hr

Hotel Voi Floriana Resort 4*

hotel Star Beach Village
Hotel info

Zaplivajte u kristalno čistom moru

 

Položaj: na pješčanoj plaži, udaljen oko 10 km od mjesta Catanzaro Lida, 45 km od zračne luke Lamezia Terme.

Hotelska ponuda: hotelsko naselje koje se sastoji od nekoliko zgrada s velikim uređenim parkom; recepcija, besplatan Wi-Fi u zajedničkim prostorijama, glavni restoran, bar, bar na plaži, veliki vanjski bazen, bar uz bazen, suncobrani i ležaljke uz bazen i na plaži besplatni (po sobi mogućnost korištenja 1 suncobrana i 2 ležaljke), mogućnost najma ručnika za bazen (polog 20 € po ručniku, doplata za dnevnu promjenu 2 €/dan), konferencijska dvorana, amfiteatar.

Standardne sobe: klima-uređaj, telefon, SAT TV, mini bar, sušilo za kosu, terasa, pogled na vrt.

Deluxe sobe: jednako opremljene kao i standardne sobe, prostranije, smještaj je moguć za maksimalno dvije odrasle osobe i dvoje djece.

Usluga: samopolsužni doručak i večera (uz obrok uključena i točena lokalna bezalkoholna pića, voda, točeno lokalno vino i pivo); mogućnost doplate za all inclusive.

Aktivnosti: dnevna i večernja animacija za odrasle i djecu; uz doplatu: tenisko igralište, fitness, stolni tenis, odbojka na plaži, najam kanua, vodeni sportovi na plaži.

Internetska stranica: www.voihotels.com

 

All inclusive

Prehrana: samoposlužni doručak, ručak i večera, konzumacija točenih lokalnih bezalkoholnih i alkoholnih pića uz obroke i u baru (10:00-24:00 h); u baru na plaži uključena pića do 18:30h.

Napomena: Detaljan opis all inclusive usluge dobit će te prilikom dolaska u hotel.

 

  • odmor za svakoga
  • odlična hrana
  • priuštite si pravi talijanski Espresso
hotel Star Beach Village
hotel Star Beach Village