+385 (0)1 5814 460, +385 (0)1 5814 461 info@meridijanputovanja.hr

PRVOMAJSKI PRAZNICI

SAVONA-MARSEILLE-MALAGA-LISABON-CADIZ-BARCELONA

 

11 dana / 10 noćenja — Brodom Costa Favolosa

Datum krstarenja: 25.4.-5.5.2019.

costa favolosa - mini krstarenje

 

Program krstarenja

Cjenik

Cijena po osobi u dvokrevetnoj:  

  • unutarnjoj kabini RC                   5.505 kn                           
  • unutarnjoj kabini FM                     5.205 kn
  • kabini s prozorom, classic RC                          6.705 kn                                 
  • kabini s prozorom, classic FM                          6.405 kn                           
  • kabini s balkonom RC                  8.205 kn                           
  • kabini s balkonom FM                 7.905 kn                           

 

Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju 3.505 kn Dijete do 18 g. u pratnji dvije odrasle osobe plaća samo lučke pristojbe (1.215 kn) Jednokrevetna kabina na upit! Sve navedene cijene uključuju lučke pristojbe koje iznose 1.215 kn FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do 1.2.2019. ili do popunjenja kapaciteta!

DOPLATE NA BRODU: napojnice za osoblje, plaćaju se na brodu u iznosu od 10 €/dan; plaćaju odrasli i djeca. Djeca ispod 4 godine ne plaćaju napojnice, djeca od 4 do 14 godina plaćaju 50%.

FAKULTATIVNA DOPLATA: transfer autobusom (za minimalno 40 prijavljenih putnika): Zagreb – Savona – Zagreb: 950 kn odrasli; 550 kn djeca do 18 godina Rijeka – Savona – Rijeka: 900 kn odrasli; 500 kn djeca do 18 godina U sluĉaju manjeg broja prijavljenih putnika na transferu, cijena je 1.280 kn po osobi; za odrasle i djecu.

CIJENA UKLJUČUJE: krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima ureĊaj, sef, sušilo za kosu, TV); prošireni puni pansion na brodu (doruĉak, ruĉak, uţina i veĉera); sveĉana veĉera uz kapetanovu zdravicu; cjelodnevna animacija, zabavni veĉernji program u salonima i barovima sa ţivom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice za kockarnicu, diskoteku; sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, leţaljki, knjiţnice; ukrcaj i iskrcaj prtljage; voditelja putovanja (za minimalno 40 prijavljenih putnika na transferu); organizacija i priprema putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: troškove pića u barovima i restoranima, izlete, usluge frizerskog salona, masaţe te ostale usluge u SPA-centru, igre na sreću u brodskom kasinu, usluge brodskog lijeĉnika, napojnice za osoblje, te ostale osobne troškove tijekom krstarenja.

Napomene

Program je grupni. Na putovanje mogu osobe sa smanjenom pokretljivošću, no isto mora biti najavljeno prilikom rezervacije. Cijene su iskazane po osobi za smještaj u dvokrevetnoj kabini. U sluĉaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika za realizaciju grupnog polaska, putovanje će biti realizirano kao individualno.

DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: Za ulazak u zemlje Europske unije za hrvatske drţavljane potrebna je vaţeća putovnica ili osobna iskaznica koja mora vrijediti najmanje 3 mjeseca nakon ulaska. Djeca moraju imati svoju putovnicu/osobnu iskaznicu.

ZDRAVSTVO: Cijepljenje nije obvezno. Preporuĉamo da se prije putovanja detaljnije informirate na web stranicama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO, www.who.int) kao i da prikupite obavijesti o mogućnosti cijepljenja prije odlaska u inozemstvo (HZJZ, http://www.hzjz.hr/). Preporuĉamo takoĊer da na putovanje uzmete priruĉnu ljekarnu, koja sadrţi lijekove koje redovito koristite, kao i lijekove za uobiĉajene probleme koji se javljaju na putovanjima.

SIGURNOST PUTOVANJA: Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr.

Oznaka putovanja: MP011

Savona

Citavecchia

Marseille

Barcelona