+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

ALL INCLUSIVE KRSTARENJE KUBOM

Krstarenje brodom CELESTYAL CRYSTAL

Istražite autentičnu Kubu, njenu povijest, kulturu i krajolik uz udobnost sedmodnevnog all inclusive krstarenja uz pregršt glazbe i zabave!

Krstarenje: 9 dana / 7 noćenja

Datum putovanja: 05.02.-13.02.2018.

VRIJEDNOST VIŠE: uključen all inclusive paket pića, napojnice osoblju na brodu, lučke pristojbe, izleti u Havani i Santiago de Cubi.

 

Program putovanja

1. dan: ZAGREB-PARIZ-HAVANA

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Prijava i let na liniji Air France-a s polaskom u 09.05 sati s presjedanjem u Parizu. Dolazak u Havanu u 18.00 sati prema lokalnom vremenu. Po dolasku, organizirani transfer do luke ukrcaja; smještaj u odabrane kabine.

 

1. – 8.dan: KRSTARENJE PREMA PROGRAMU:

 

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Havana, Kuba
2 Havana, Kuba; uključen izlet! 22.00
3 Opuštajući dan na moru; koktel party!
4 Cienfuegos, Kuba 7.00 15.00
5 Montego Bay, Jamajka 8.00 20.00
6 Santiago de Cuba, Kuba; uključen izlet! 7.00 15.00
7 Opuštajući dan na moru; koktel party!
8 Havana, Kuba 8.00

 

8. dan: HAVANA-PARIZ

Nakon doručka na brodu, iskrcaj i odlazak na cjelodnevni izlet u duhansku dolinu Vinales, poznatu po uzgoju duhana. Vožnja kroz dolinu Vinales, zatim odlazak u indijansku špilju unutar koje teče rječica. Šetnja i kratka vožnja motornim čamcem po špilji. Odlazak do murala prahistorije naslikanog na stijeni. Ručak u obližnjem lokalnom restoranu i potom povratak prema Havani., odnosno zračnoj luci. Prijava na let Air France-a prema Parizu s polaskom u 22.55 sati. Noćni let.  

9.dan: PARIZ-ZAGREB

Dolazak u Pariz predviđen je u 13.50 sati po lokalnom vremenu. Nastavak prema Zagrebu u 15.00 sati s predviđenim dolaskom u 16.55 sati.

Cjenik

Cijena po osobi u…

  • unutarnjoj kabini 12.690 kn
  • kabini s prozorom 15.990 kn

Djeca do 11,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe  11.590 kn

 

Cijena za odraslu osoba na 3. i 4. ležaju:

  • unutarnja kabina 11.900 kn
  • kabina s prozorom 13.900 kn

Jednokrevetna kabina na upit.

 

VRIJEDNOST VIŠE: uključen all inclusive paket pića, napojnice osoblju na brodu, lučke pristojbe, izleti u Havani i Santiago de Cubi.

 

OBVEZNE DOPLATE  UZ REZERVACIJU: zrakoplovne pristojbe 2.975* kn; plaćaju odrasli i djeca.

 

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Pariz-Havana-Pariz Zagreb;u ekonomskom razredu; prijevoznik Air France, transfer od/do zračne luke u Havani, do luke ukrcaja,  krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu, all inclusive paket pića za vrijeme krstarenja; napojnice za osoblje, lučke pristojbe, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki; poludnevni razgled Havane, poludnevni izlet u Santiago de Cuba, cjelodnevni izlet u dolinu Vinales uz ručak u lokalnom restoranu, transfer do zračne luke, pratitelja putovanja (za minimalno 20 prijavljenih putnika); organizaciju i pripremu putovanja.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: troškove pića u barovima i restoranima (osim pića uključenih u all inclusive paket), izlete (osim navedenog u programu), ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koje nisu navedene kao uključene, pristojbe u zračnim lukama, fakultativne sadržaje, turističku kartu za Kubu,te troškove osobnih narudžbi.

Havana

Napomene

U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

 Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Ateni, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.

 Za državljane Republike Hrvatske potrebni su sljedeći dokumenti:

  • Putovnica koja mora vrijediti minimalno 6 mjeseci od datuma završetka putovanja
  • Viza –turistička karta: ne stavlja se u putovnicu. Cijena 450 kn. Putnici su obvezni prilikom Rezervacije putovanja dostaviti u agencija kopiju prve i posljednje stranice putovnice.
  • Druga TURISTIČKA KARTA (radi ponovnog ulaska u Kubu) izdaje se na brodu uz doplatu od 30 USD.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, www.mvep.hr.

Minimalni broj putnika: 20

Oznaka putovanja: MP011