+385 (0)1 5814 460, +385 (0)1 5814 461 info@meridijanputovanja.hr

HOTEL SOLITUDO 3*

Lastovo

južna dalmacija, Jadran
Hotel info

Položaj: nalazi se na najjužnijem hrvatskom otoku Lastovu koji je jedna od 10 najočuvanijih oaza prirode na Mediteranu i kao takav je proglašen parkom prirode. Jedini hotel na otoku, oko 20 m od mora. Sadržaji: 60 hotelskih soba uređenih u mediteranskom stilu, 12 luksuzno uređenih hotelskih apartmana, recepcija, mjenjačnica, restoran s terasom i pogledom na more, aperitiv bar, dalmatinska konoba, trgovinica, ispred hotela nalazi se privezište za jahte. U sklopu hotela djeluje ronilački centar sa školom ronjenja.
Sobe: tuš/WC, mini hladnjak, SAT TV, sef, sušilo za kosu, balkon ili terasa. Sve sobe okrenute su na morsku stranu. Sve sobe su klimatizirane.
Usluga: polupansion; bife doručak, za večeru izbor menija (jedan meni je obavezno riblji).
Sport i zabava (uz doplatu): fi tness, jacuzzi, sauna. U hotelu ili blizini hotela moguć najam bicikl kajaka, čamaca, skutera i automobila uz nadoplatu. Preporučujemo da boravak na otoku iskoristite za pješačke i biciklističke ture.
Plaža: neposredno do hotela novouređena kamenita plaža.
Nije dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca.

Informacija više:
- za goste koji žele doći na Lastovo vlastitim prijevozom putnički katamaran vozi jedanput dnevno na liniji Split - Lastovo te vozi do 3 sata, dok trajekt koji prevozi i automobile vozi oko 4,5 sati. Informacije o redu plovidbe potražite na web adresi: www.jadrolinija.hr
- za goste koji dolaze putničkim katamaranom (bez automobila) osiguran besplatan prijevoz iz luke Ubli do hotela i nazad, uz prethodnu najavu u agenciji.
- u 7. i 8. mjesecu direktna katamaranska linija Dubrovnik-Lastovo (2 puta tjedno)

Cjenik

Lastovo

jadran, južna dalmacija
jadran, južna dalmacija
jadran, južna dalmacija