+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

LONDON - 4 dana

Četiri dana za London - prijestolnicu trendova, grad iz kojeg je krenuo punk, u kojem je živio Bowie, i u kojem je Kraljica najveći celebrity!

4 dana / 3 noćenja — Zrakoplovom iz Zagreba, Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule

Datumi putovanja:
GARANTIRANI POLASCI: 20.7.,3.8., 17.8., 31.8., 5.10.2018.
Polasci: 21.9., 19.10., 2.11.2018.

barcelona

 

Program putovanja

1. dan SPLIT / ZAGREB – LONDON

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 2 sata prije polaska. Let zrakoplovom Croatia Airlines OU 490 za London Heathrow u 17.50 sati ( osim na polasku 2.11. kada je let iz Zagreba u 14.40 sati sa dolaskom u London u 16:05 sati). Po slijetanju u 19.05 sati, odlazak autobusom do hotela. Smještaj u hotel. Preporučujemo odlazak na Picadilly Circus te slobodan ostatak večeri u Sohou, Covent Gardenu ili na Leicester Squareu, središtu noćnog života Londona. Povratak u hotel prema želji. Noćenje.

2. dan LONDON

Doručak. Odlazak na panoramski razgled znamenitosti autobusom i pješice: Kensington palace, Albert Memorial, Royal Albert Hall, Hyde Park, Marble Arch, Oxford Circus, Picadilly Square, Trafalgar Square, Downing Street, Parlament, Big Ben, Westminsterska opatija, Buckinghamska palača. Slobodno vrijeme za šetnju poznatom trgovačkom ulicom Oxford Street, posjet robnoj kući Selfridges, robnom carstvu Harrod’s u Knightsbridgeu. Za ljubitelje povijesti i umjetnosti preporučamo posjet nekom od brojnih londonskih muzeja: British Museum, Nacionalnoj galeriji koja čuva iznimno umjetničko blago, Madame Tussaud’s muzeju voštanih figura. Za večernje sate predlažemo odlazak na neki od poznatih mjuzikla na svjetski poznatom West Endu. Noćenje.

3. dan LONDON

Doručak. Odlazak javnim prijevozom do Greenwicha gdje se nalazi Kraljevska zvjezdarnica kojom prolazi nulti meridijan. Slobodno vrijeme za posjet Opservatoriju. Predlažemo povratak brodom do Tower of London te posjet najstarije kraljevske rezidencije u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji. Kad s Tower Bridgea pogledate na desnu obalu rijeke, primijetit ćete velik broj suvremenih nebodera, od kojih su neki već postali prepoznatljivi na gradskim razglednicama. To je londonski City, sjedište burze i nekih od najvećih svjetskih kompanija. Pogled na City još je impresivniji s kupole obližnje katedrale St.Paul’s, 2. po veličini crkve na svijetu, nakon bazilike sv. Petra u Vatikanu. Šetnja preko Milenijskog mosta do Shakespearovog kazališta Globe i Tate Modern galerije te nastavak uz Temzu do panoramskog kotača London Eye sa kojeg se pruža veličanstveni pogled na grad. Slobodan ostatak večeri za uživanje u uskršnjem ambijentu engleske prijestolnice. Povratak u hotel prema želji. Noćenje.

4. dan LONDON - ( POLUDNEVNI FAKULTATIVNI IZLET WINDSOR) - ZAGREB/SPLIT

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet u Windsor gdje se nalazi službena rezidencija kraljice i njezina dvora (doplata kod prijave). Po povratku u grad predlažemo  ležerno uživanje u ambijentu jedne od najvećih svjetskih metropola. Za one koji ostaju u Londonu, predlažemo posjet mondenoj četvrti Notting Hill, poznatoj po uličnim sajmovima koji se tamo vikendom održavaju te atraktivnim terasama velikih viktorijanskih palača  i elegantnih restorana. Transfer za zračnu luku London Heathrow planiran je u 17.00 sati. Prijava na let Croatia Airlines OU 491 za Zagreb u 20.00 sati. Dolazak u Zagreb u 23.15 sati ( osim na povratku iz London 5.11. kada je let iz Londona u 16.50 sati sa dolaskom u Zagreb u 20.05 sati).  Nema mogućnosti priključnog leta u istom danu za Split, Dubrovnik, Zadar i Pulu.

Cjenik

*First minute cijena po osobi:

Za polazak 2.11.: 3.195 kn

Za polazak 19.10.: 2.995 kn

Za polaske 20.7., 3.8., 17.8., 31.8.: 3.495 kn

Za polaske 21.9., 5.10.: 3.395 kn

 

Cijena aranžmana po osobi:

 Za polazak  2.11.: 3.295 kn

Za polazak 19.10.: 3.095 kn

Za polaske 20.7.,3.8., 17.8., 31.8.: 3.595 kn

Za polaske 21.9., 5.10.: 3.495 kn

- doplata za polazak iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Pule: 370 kn (NEMA MOGUĆNOST POVRATKA U ISTOM DANU)

 

Cijena po osobi uključuje: prijevoz zrakoplovom prema programu, 3 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Londonu u dvokrevetnim sobama, transfere zračna luka - hotel - zračna luka, poludnevni razgled Londona, pratitelja na putovanju, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Obavezna doplata kod prijave: zrakoplovne pristojbe iz Zagreba 1.100 kn, iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Pule 1.250 kn (podložne promjenama).

Cijena ne uključuje: doplatu za jednokrevetnu sobu 1.290 kn, poludnevni izlet za Windsor sa ulaznicom 450 kn ( najmanje 15 prijavljenih putnika);  putno osiguranje (preporučujemo).

Popusti: 10% popusta za djecu od 2 do 12 god. na pomoćnom ležaju, 5% popusta za osobe starije od 12 god. na pomoćnom ležaju.

Informativne cijene ulaznica (plaćanje na licu mjesta): Madame Tussauds 35 GBP, London Eye 25 GBP, Westminster Abbey 20 GBP, St Paul’s Chatedral 18 GBP, Tower of London 25 GBP, Greenwich opservatorij 9,50 GBP, British Museum, National Gallery, Science Museum, Natural History Museum i Tate Modern su besplatni.

 

First minute popust: 100 kn za uplate do 40 dana prije polaska ili do popunjenja mjesta.

 

London

Napomene

Prema zakonskim propisima pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa, pravo izmjene cijene ukoliko done do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera.

Kod charter letova, red letenja podložan je promijeni u vrlo kratkom vremenu pred polazak na put. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta.

Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja,ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplovom, radnim vremenima, lokalitetima koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.

Radno vrijeme pojedinih znamenitosti je različito tako da se vremenski tijek razgledavanja može mijenjati.

Preporučamo uplatu putnog osiguranja. Informacije na prodajnim mjestima.

Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr

Minimalan broj putnika: 20

Oznaka putovanja: MP012