+385 (0)1 5814 460, +385 (0)1 5814 461 info@meridijanputovanja.hr

FAMILY HOTEL VESPERA 4*

Mali Lošinj

kvarner, Jadran, Mali Lošinj
Hotel info

Položaj: obnovljen u sezoni 2009., u Sunčanoj Uvali, 50 m od mora i 2 km od centra Malog Lošinja.
Sadržaji: 404 obnovljene sobe, idealno za obiteljski odmor, restoran, aperitiv bar i prostrana terasa s pogledom na more, dječje igraonice, klupski prostori za djecu, internet kutak, trgovina tiska i suvenira, animacija, parkiralište. Hotel je u potpunosti klimatiziran. Kompleks vanjskih bazena na preko 3000 m2, na 3 nivoa kaskadno posloženih prema moru: veliki bazen dužine 37 m i dubine 1,35 m s masažerima i slapovima, protustrujno plivanje, jacuzzi, sunčališta u obliku palube broda, 2 bazena za djecu s vodopadom, slapovima i toboganom.
Sobe: prostrane i moderno uređene, klimatizirane, SAT TV, internet priključak, sušilo za kosu, minibar i sef; okrenute na morsku i park stranu. Sve sobe imaju balkon.
Usluga: polupansion; bife doručak i večera uz show cooking. Tematske večeri. Uz večeru uključeno piće (sok, voda).
Sport: u blizini hotela 8 tenis terena, 1 multifunkcionalno igralište, škola tenisa, odbojka na pijesku, boče, mini golf, stolni tenis, sportovi na vodi, najam bicikala, pješačke i planinarske staze.
Za najmlađe: dio restorana prilagođen za djecu (kutak za mame, mini bife za djecu). Baby klub (2-5 godina), Mini klub (5 do 12 godina), Teen klub (12+) svaki dan 6 sati dnevno osim ponedjeljkom u periodu do 30.5. i od 12.9. – profesionalno vođeni edukacijski, sportski i zabavni programi, društvene igre i sportska natjecanja. Baby i Mini klub uključuje snack za ručak i popodnevni snack s uključenim pićem (voda i sokovi). Baby i Mini Club – cjelodnevna briga o djeci od 31.5.-11.9. svaki dan osim subote. Dječja kolica, kadice, grijači za bočice, kuhala za vodu te ostala dječja oprema (uz depozit, prema raspoloživosti).
Plaža: šljunčana i kamenita uz najam ležaljki i suncobrana; u blizini FKK plaža.
Nije dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca
Besplatno: korištenje Wi-Fi interneta, korištenje vanjskih bazena, suncobrana i ležaljki uz bazen (ovisno o raspoloživosti), ručnik za plažu po osobi i boravku i torba za plažu.

Cjenik

Mali Lošinj

kvarner, Jadran, Mali Lošinj
kvarner, Jadran, Mali Lošinj
kvarner, Jadran, Mali Lošinj