+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

Njemačka - Dunavski vatromet 2018

Prekrasne povijesne jezgre, stari tornjevi i palače, predivni parkovi te bogato ukrašene crkve u različitim stilovima - Bavarska je riznica povijesnih stilova i modernih rješenja

2 dana  — Autobusom iz Zagreba

Datumi putovanja:
04.08.-05.08.2018. 

Uključena plovidba Dunavom uz vatromet i večeru na brodu!

Program putovanja

1. dan:  ZAGREB – PASSAU – PLOVIDBA DUNAVOM

Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506 u 05:00 sati. Vožnja kroz Austriju i Njemačku dolinom Dunava i posjet gradu Passau. Biskupski grad je na slikovitom položaju na tri rijeke: Dunavu, Ilzu i Innu i poznat i  po riječnim krstarenjima. Razgled stare povijesne jezgre: gradska vijećnica - stare uske zanatske ulice - hotel Wilder Mann - Wittelsbachov trg i fontana - biskupska rezidencija - katedrala sv. Stjepana bogato ukrašena stropnim slikarijama i s najvećim orguljama u Europi. Slobodno vrijeme za ručak ili kavu u gradskom središtu. Smještaj u hotel. Navečer odlazimo na petosatnu plovidbu Dunavom. Uživajte u najpoznatijim melodijama klasične glazbe dok istovremeno posebno organizirani  sinhronizirani vatromet iznad vas obasjava nebo i obale Dunava! Uz živu glazbu, ples  i večeru u 3 slijeda provest ćete nezaboravnu večer na lijepom plavom Dunavu. Povratak u luku oko ponoći. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan:  PASSAU – SCHÄRDING - ZAGREB

Doručak. Odlazak iz hotela u prijepodnevnim satima i vožnja prema obližnjem Schärdingu u Austriji. Ovaj ljupki gradić na rijeci Inn pripadao je bavarskoj obitelji Wittelsbach više od 500 godina sve dok 1779. nije bio predan Austriji. Šetnja baroknim centrom grada i dolazak na gradski trg s nizom kuća upečatljivih šarenih boja. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za ručak i kavu. Nastavak vožnje prema Sloveniji i Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb u kasnim satima.

Cjenik

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.390 kn

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.490 kn

FM cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

Rok za prijavu: 30 dana prije puta         Minimalan broj putnika: 40

 

Cijena uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
 • 1 noćenje s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3/4* na području Passau
 • petosatnu plovidbu Dunavom uz vatromet i živu glazbu
 • večeru u 3 slijeda na brodu tijekom plovidbe
 • razglede prema programu putovanja
 • turističkog pratitelja tijekom puta
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

 

Cijena ne uključuje:

 • Ulaznice za muzeje i kulturno povijesne spomenike
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu 390 kn
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 • Putno osiguranje

Trokrevetne sobe: na ovom programu nema mogućnosti rezervacije dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem u hotelu.

 Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
- sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn
- sjedala iza drugih vrata doplata po osobi 100 kn

 PREPORUKA PUTOVANJA: plovidba brodom po Dunavu uz sinhronizirani vatromet (kako brod prolazi pojedinim etapama puta pali se  vatromet sukladno kretanju broda) jedan je od najljepših doživljaja plovidbe velikim europskim rijekama u ljetnim mjesecima. Preporučujemo ranu prijavu zbog velikog interesa putnika iz cijele Europe za ovaj događaj!

Dunav

Napomene

Granične,vizne i zdravstvene formalnosti: Za  državljane RH viza za Njemačku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa

MINIMALAN BROJ PUTNIKA: 40

Oznaka putovanja: MP016