+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

VALAMAR CRYSTAL HOTEL 4*

Poreč

Istra, Jadran
Hotel info

Položaj: u Položaj: u uvali Brulo, 10 min. hoda od središta Poreča.
Sadržaji: potpuno klimatizirani hotel, show cooking restoran, lobby bar, Wi-Fi besplatan u cijelom hotelu, terasa, vanjski bazen s grijanom morskom vodom, dječji bazen, whirlpool, kiosk/suvenirnica, parkiralište (čuvano, osigurano i besplatno za hotelske goste).
Sobe: klimatizirane, tuš ili kada/WC, sušilo za kosu, telefon, Wi-Fi, LCD SAT TV; većina soba ima balkon. Suite-ovi su veće površine s kaučom na razvlačenje; primjereno za maksimalno 4 osobe. Pomoćni krevet isključivo na upit.
Usluga: polupansion; bife doručak i večera.
Sport i zabava: dnevna i večernja hotelska animacija od lipnja do rujna; uz doplatu: teniska igrališta, sportska dvorana, trim kabinet, sauna i masaža, sportovi na vodi u sportskom centru u blizini hotela.
Za najmlađe: dječja animacija od sredine lipnja do kraja kolovoza (Maro Club za djecu, Teens Club), besplatni sokovi u Maro Clubu (za djecu 4-12 god.), dječji kutak u restoranu.
Plaža: šljunčana (stjenovita), travnata, popločena, 150 m od hotela.
Dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca (na upit, uz doplatu).
Pogodnosti: gala večera 1 x tjedno od lipnja do rujna, jutarnja gimnastika, vanjski bazen sa morskom vodom - whirlpool bazen, vodeni slapovi, hidromasaža, ležaljke i suncobrani na bazenu besplatno (ograničen broj), besplatan i čuvan parking, besplatan internet u sobama i u predvorju hotela, animacijski program.

Cjenik

 

Poreč

Istra, Jadran
Istra, Jadran
Istra, Jadran