+385 (0)1 5814 460, +385 (0)1 5814 461 info@meridijanputovanja.hr

VALAMAR ZAGREB HOTEL 4*

Poreč

Istra, Jadran
Hotel info

Položaj: usred borove šume, oko 1 km udaljen od centra Poreča.
Sadržaji: potpuno renovirani hotel, od 2014. godine kategoriziran s 4*; 5 katova, 2 dizala, 230 soba, show cooking restoran s bogatim bife doručkom i večerom, lobby bar, bar na bazenu, parking (uz doplatu), internet korner (uz doplatu), besplatan Wi-Fi u cijelom hotelu, liječnik, vanjski bazen sa slatkom vodom i odvojeni dječji bazen, ležaljke i suncobrani uz bazen besplatno (ovisno o raspoloživosti).
Sobe: prostrane, kada ili tuš/WC, klimatizirane, LED TV, telefon, sušilo za kosu, minibar, sef i Wi-Fi besplatno. U hotelu postoje sobe opremljene za boravak osoba s posebnim potrebama.
Usluga: polupansion; bife doručak i večera.
Sport i zabava: dnevna i večernja hotelska animacija od travnja do listopada, uz doplatu: korištenje bicikla i spremišta za bicikle, teniski tereni i sportski centar u blizini hotela.
Za najmlađe: dječja animacija od svibnja do listopada,Maro Club za djecu (4-12 god), Teens Club, Playstation, Nintendo Wii, besplatni sokovi u Maro Clubu (za djecu 4-12 god.), poslijepodnevna užina uz bazen te zabava uz sladoled u Maro Clubu, dječji kutak u restoranu.
Plaža: javna plaža Borik oko 200 m od hotela, šljunčana i popločena; ležaljke i suncobrani uz doplatu.

Cjenik

Poreč

Istra, Jadran
Istra, Jadran
Istra, Jadran