+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

 

 HOTEL RIVERSIDE RESORT 4*

SJEVERNI CIPAR
Hotel info

Obiteljski vođen hotel, nalazi se u živahnom mjestašcu Alsancak, sa lijepom prirodom i povijesnim znamenitostima. Uz gostoljubive domaćine, prepustit ćete se svemu ugodnom, što ovaj hotel nudi.
Položaj: u mjestašcu Alsancak, gdje se nalaze taverne, restorani i barovi sa lokalnom glazbom, 2 km do najbliže plaže (hotelski mini bus 4 x na dan besplatno), 8 km do mjesta Kirenija, 45 km od zračne luke Ercan.
Hotelska ponuda: recepcija, a la carte restoran sa vegetarijanskom i ciparskom ponudom hrane, hotelski bar, bar na bazenu, tri vanjska bazena (sa mini vodenim parkom, koji je prikladan također za djecu, olimpijski i bazen namijenjen odraslim gostima željnih mira), suncobrani i ležaljke na bazenu i hotelu najbližoj plaži besplatno (do sljedeće vozi hotelski mini bus dva puta na dan), animacija (učenje trbušnoga plesa, karaoke, večeri jazza, bingo, ciparska večer sa tradicionalnom glazbom i plesom); fitness, masaže, saune, mini market.
Bungalovi: ugodno uređeni, sastoji se od dnevnega prostora i spavaonice, klima-uređaj, TV, telefon, kuhinjska niša. Na raspolaganju dječji krevetič (potrebna prethodna najava i potvrda).
Usluga: samoposlužni doručak i večera.
Sportska ponuda: mini vodni park, odbojka na plaži, košarka; uz doplatu: jahanje, tenis, trekking, ronjenje na dah, biciklistički izleti.
Internetska stranica: www.riversideholidayvllage.com
Atlasova ocjena: ****
Odlična lokacija (plaža)

cipar
cipar
cipar