+385 (0)1 5814 460, +385 (0)1 5814 461 info@meridijanputovanja.hr

TURISTIČKO NASELJE AMARIN 4*

Rovinj

Istra, Jadran
Hotel info

Položaj: uz more, 4 km udaljeno od Rovinja.
Sadržaji: kućice u nizu, 204 sobe i 461 smještajna jedinica (od toga 140 soba/studija), centralna recepcija, pansionski restoran, terasa s a la carte ponudom, terasa na bazenu s pizzerijom, cafe bar, 2 bara na plaži, snack grill na plaži, supermarket, kiosk za novine, 2 dječja igrališta, otvoreni bazen s morskom vodom, parkiralište. U sklopu naselja nalaze se salon za masažu i frizerski salon.
Usluga: sobe: noćenje s doručkom (mogućnost doplate za polupansion), apartmani: noćenje; najam apartmana
Sobe: klimatizirane, telefon, sef, kuhinjica, hladnjak, aparat za kavu, mikrovalna pećnica, kupaonica (tuš/ WC), sušilo za kosu, terasa. Apartman N41 (za max 4 osobe): dvokrevetna soba, kuhinja sa mikrovalnom pećnicom, aparat za kavu, hladnjak i dnevni boravak s jednim kaučom za dvije osobe, kupaonica (tuš/WC), sušilo za kosu, klima uređaj, telefon, SAT TV, sef, oko 30-36 m2, terasa. • Apartman Studio Std (2-3 osobe): dvokrevetna soba i fotelja na razvlačenje, kuhinja sa mikrovalnom pećnicom, aparat za kavu, hladnjak, kupaonica (tuš/WC), sušilo za kosu, klima uređaj, telefon, SAT TV, sef, terasa, oko 25 m2. Nije moguća doplata za polupansion. • Apartman N31+ (za max 4 osobe): oko 40 m2, dvokrevetna soba, dnevni boravak s kaučom na razvlačenje za 2 osobe (pogodan za smještaj dvoje djece ili jedne odrasle osobe), kupaonica, kuhinja s mikrovalnom pećnicom, aparat za kavu, ploča za kuhanje i pećnica, hladnjak, stroj za pranje posuđa, sušilo za kosu, klima, SAT TV, telefon, sef, Wi-fi i internet priključak besplatno, terasa. • Apartman N52+ (za 6 osoba): oko 66 m2 + terasa, dvije dvokrevetne sobe na katu s kupaonicom, dnevni boravak s kaučom na razvlačenje (pogodan za smještaj dvoje djece ili jedne odrasle osobe), na donjem katu WC, kuhinja (mikrovalna pećnica, aparat za kavu, ploča za kuhanje i pećnica, hladnjak, stroj za pranje posuđa), sušilo za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, Wi-fi i internet priključak besplatno, lođa s vrtom.
Napomena: u apartmanima nema mogućnosti dodatnog kreveta. U cijenu uključeno čišćenje, promjena posteljine svaki treći dan, a ručnika i kuhinjskih krpa svaki drugi dan.
Sport: odbojka na pijesku, uz doplatu: streljaštvo, trampolin, boće, tenis, stolni tenis, mini golf, pikado, odbojka, košarka, mali nogomet, skuteri, bicikli, najam opreme za sportove na vodi, ronjenje.
Za najmlađe: dječja igrališta, animacija za djecu.
Plaža: šljunčana, pješčana, kamenita i betonirana, dječja plaža, ležaljke i suncobrani uz doplatu.
Dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca uz nadoplatu (osim u apartmanima N31+ i N52+).

Cjenik

Rovinj

Istra, Jadran
Istra, Jadran
Istra, Jadran