+385 (0)1 5814 460, +385 (0)1 5814 461 info@meridijanputovanja.hr

TURISTIČKO NASELJE

VILLAS RUBIN 3*

Rovinj

Istra, Jadran
Hotel info

Položaj: u zelenom okruženju, oko 3 km od Rovinja.
Sadržaji: recepcija, sef na recepciji uz doplatu, 85 soba i 272 apartmana, vanjski bazen s morskom vodom, veliki novi bazen s morskom vodom i bazenom za djecu, s Aquaganom uz doplatu, nacionalni restoran, pizzerija, Adria snack, pool i beach bar, prodaja tiska, market, TV salon, terasa, besplatan Wi-Fi uz djelomičnu pokrivenost i besplatan parking.
Sobe: tuš/WC, SAT TV, telefon, balkon/terasa. Pomoćni krevet je sofa na razvlačenje.
Studio: za 2-3 osobe; kuhinjska niša (ploča za kuhanje, aparat za kavu i hladnjak), kada/WC, telefon, sef, SAT TV, sušilo za kosu, terasa/vrt.
Apartmani N41: spavaća soba s dva odvojena kreveta, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje (pogodna za jednu odraslu osobu ili dvoje male djece); kuhinjska niša, (ploča za kuhanje, aparat za kavu i hladnjak), tuš/WC, terasa.
Apartmani N52: dvije spavaće sobe s dva odvojena kreveta, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje (pogodna za jednu odraslu osobu ili dvoje male djece); kuhinjska niša (ploča za kuhanje, aparat za kavu i hladnjak), tuš/WC, terasa.
Usluga: u sobama: noćenje s doručkom uz mogućnost doplate za polupansion; u studiju i apartmanima noćenje; najam.
Sport i zabava: raznovrsna dnevna i večernja animacija, odbojka na pijesku; uz doplatu: mini golf, boćalište, trampolin, tenis, košarka, nogomet, odbojka, stolni tenis, pikado, biljar, ronjenje, razni sportovi na vodi.
Za najmlađe: mini klub, teen klub i disco, dječji bazen, dječje igralište.
Plaža: šljunčana, kameni platoi, betonska i dječja plaža, oko 300m od objekta. ležaljke i suncobrani uz doplatu
Dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca, uz doplatu i na upit.

Cjenik

Rovinj

Istra, Jadran
Istra, Jadran
Istra, Jadran