+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

SOLARIS HOTEL JURE 4*

Šibenik

Sjeverna Dalmacija, Jadran

Solaris je resort smješten u središtu jadranske obale, nedaleko od povijesnoga grada Šibenika. Od zračnih luka Split i Zadar udaljen je 70 km. U neposrednoj blizini nalaze se dvije izuzetne prirodne atrakcije: Nacionalni park Krka, s čuvenim Skradinskim bukom i Roškim slapom, i Nacionalni park Kornati sa stotinama otoka, otočića i hridi. Blizu su i poznati Nacionalni park Plitvička jezera i Nacionalni park Paklenica. Solaris se prostire na prekrasnom položaju uz
more - poluotoku s bujnom i raznolikom sredozemnom vegetacijom, s 4,5 km dugom plažom, zaštićenom nizom otoka ispred nje. Naselje - koje uključuje hotele, naselje vila s apartmanima, camping i marinu za jedrilice i jahte – u potpunosti je uređeno za odmor, relaksaciju i zabavu, a osoblje spremno posve se posvetiti svojim gostima.
Posebna ponuda u naselju Solaris – a la carte restorani Dalmatinsko selo, Sibinium, restoran Tratt oria Mediterraneo, Steak house Solaris, Solaris Legend Beach Club, Aqua Park za djecu i odrasle, beach bar Palma, kongresni centar Solaris, Wellness&Spa centar Solaris. Unutar naselja se nalazi Solaris Aquapark koji je otvoren od sredine travnja do kraja rujna, prvi vodeni park u srcu Dalmacije koji zauzima površinu od čak 15.000 m2 između Kids hotela Andrija i Beach hotela Jakov i time, zajedno s Family plažom ispred navedenih hotela, upotpunjuje priču namijenjenu prvenstveno obiteljima s djecom, ali i svima drugima avanturističkog duha. Obuhvaća široki spektar obiteljsko- društvenih atrakcija, igara i zanimljivosti prilagođenih djeci svih uzrasta te odraslima: 6 različitih tobogana (neki i do visine 13,5 metara), mlaznice, prskalice i vodopadi, „lijena rijeka“.
Cijena dnevnih ulaznica u sezoni je oko 70 kn za djecu 3-6 godina (djeca do 6 godina moraju biti u pratnji roditelja), te za sve starije od 6 godina oko 100 kn.

Hotel info

Položaj: u borovoj šumi, 50 m od plaže.
Sadržaji: beach hotel, recepcija, restoran, aperitiv bar, suvenirnica s prodajom novina; svi zajednički prostori su klimatizirani, otvoreni bazen s barom, parkiralište, zabavni program i animacija za djecu i odrasle, parking uz doplatu (14.6.-.5.9.). Ulaz u Wellnes centar, fi tness i kompleks unutarnjih bazena s podvodnom masažom u hotelu Ivan uz nadoplatu; hotelska animacija 14.6.-5.9. za odrasle i djecu.
Sobe: klimatizirane, tuš/WC, SAT TV, telefon s izravnom linijom, sušilo za kosu, balkon. Mogućnost rezervacije dvokrevetne obiteljske sobe s dva pomoćna kreveta (kauč) u jednom prostoru.
Usluga: polupansion; bife doručak i večera.
Sport: boćanje, tereni za odbojku, košarku i nogomet (lopta uz nadoplatu); uz doplatu: tenis, minigolf, vodeni sportovi.
Plaža: pješčana plaža s tuševima ispred hotela, najam suncobrana, ležaljki, pedalina i sandolina uz naplatu.
Nije dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca.

Cjenik

 

Šibenik

Sjeverna Dalmacija, Solaris Šibenik
Sjeverna Dalmacija, Solaris Šibenik
Sjeverna Dalmacija, Solaris Šibenik