+385 (0)1 5814 460, +385 (0)1 5814 461 info@meridijanputovanja.hr

Sol Don Pedro 4*

hotel Star Beach Village
Hotel info

Kroz centralni mali trg s fontanicom, ugodno okruženje triju Sol Don hotela okolice pune zelenila i vrtova, uz samo more.

Položaj: Sol Don hotelski kompleks čine tri hotela 4*: Sol Don Pablo, Sol Don Pedro i adult only hotel Sol Don Marco uz plažu i na promenadi Paseo Mairitimo – sol Don Pablo nalazi se s lijeve strane te je okrenut prema moru, a Don Marco s desne strane od ulaza uz plažu, dok je Don Pedro ravno s ulaza na manjoj uzbrdici; nekoliko minuta hoda od centra Torremolinosa.

Hotelska ponuda: recepcija, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama, bife restoran sa show cookingom „Casares“ u Don Marcu, bife restoran sa show cookingom „Cordoba“ u Don Pablu, novi bife restoran sa show cookingom u Don Pedru, „Bangkok“ bar u Don Marcu, „Andalucia“ i „Romano“ bar u Don Pedru, bar na terasi i uz bazen u Don Pablu, 2 vanjska bazena i jedan dječji vanjski bazen u Don Pedru, 2 vanjska bazena i jedan dječji vanjski bazen u Don Pablu, te 2 vanjska bazena za odrasle u Don Marcu; stolovi za kartanje,  Gosti svih hotela mogu koristiti sve sadržaje unutar kompleksa te je moguće slobodno kretanje kroz unutrašnjost hotela iz jednog u drugi kompleks ili šetalištem/vrtovima koji ih okružuju, jedino su sadržaji u Don Marcu prilagođeni odraslim osobama 18+ godina (ADULT ONLY koncept). Don Pedro i Don Pablo nedavno su u potpunosti renovirani, a u sezoni 2018 bit će renoviran i Don Marco.

Standard sobe: ugodno uređene neutralnih boja, klimatizirane, LCD TV, kupaonica (kada/tuš, WC), sušilo za kosu, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), Wi-Fi, balkon/terasa. Sobe u Don Pablu su okrenute na more. Sobe u Don Pedru su okrenute na park (grad) ili uz doplatu na bazen. U Don Marcu moguće je doplatiti za pogled more sobu.

Usluga: polupansion (samoposlužni doručak i večera); mogućnost doplate za puni pansion (samoposlužni ručak) ali all inclusive.

All inclusive (uz doplatu): samoposlužni doručak, ručak i večera, za vrijeme ručka i večere uključena pića (voda, lokalno vino, pivo, sokovi), snack i konzmacija lokalnih alkoholnih i bezalkoholnih pića 11-24 h, dnevna sportska animacija (aqua gym, odbojka u vodi i slično), te večernji program animacija i zabave. All inclusive ne uključuje: bezalkoholna i alkoholna međunarodna pića, pića u boci, internet korner, masaže, sef, i sve ostale usluge koje nisu posebno navedene. Napomena: detaljan opis all inclusive usluge možete dobiti prilikom dolaska u hotel. Navedena vremena za korištenje all inclusive usluge mogu se izmijeniti, na temelju odluke hotelske uprave.

Wellness & aktivnosti (uz doplatu): SPA centar (masaže, frizer), fitness u Don Pablu, teniski tereni.

Za djecu: dječji vanjski bazeni, dječji klub (5-12 godina), dječje igralište.

Internet stranica: www.melia.com

Atributi:

  • kombinacija obiteljskog i ADULT ONLY produkta
  • veliki bazenski kompleks
hotel Star Beach Village
hotel Star Beach Village