+385 (0)1 5814 460, +385 (0)1 5814 461 info@meridijanputovanja.hr

TIJELOVO U GRČKOJ

Krstarenje brodom Celestyal Olympia

ATENA-MIKONOS-KUSADASI-PATMOS-RODOS-KRETA-SANTORINI

Upoznajte kolijevku ljudske civilizacije i otkrijte najljepše otoke istočnog Mediterana, mjesto od kuda potječu legende o grčkim bogovima te doživite vlastiti grčki mit! 

7 dana / 6 noćenja — Zrakoplovom iz Zagreba

Datum putovanja:
16. 6.-22. 6.2019

Program putovanja

 

 

 

1. dan: ZAGREB - BEOGRAD - ATENA

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zraĉnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Air Serbie JU231 u 10.05 sati prema Beogradu. Po dolasku u 11.10 sati, nastavak na liniji JU512 u 13.20 sati prema Ateni. PredviĊeni dolazak u 15.50 sati po lokalnom vremenu. Organizirani grupni transfer do hotela. Nakon smještaja u sobe, odlazak s pratiteljem pješice/javnim prijevozom (po dogovoru) u središte grada gdje moţete posjetiti jednu od brojnih taverni i poĉastiti se girosom ili suvlakijem ili prošetati vijugavim ulicama punim ţivota. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: ATENA

Nakon doruĉka u hotelu, oko 8 sati grupni organizirani transfer do luke ukrcaja. Smještaj u odabrane kabine. U 11.30 sati isplovljavanje prema Mikonosu.

2.-6. dan: krstarenje prema programu

6. dan: ATENA

Nakon doruĉka, oko 8 sati iskrcaj s broda i odlazak na grupni poludnevni razgled Atene autobusom i pješice u pratnji sluţbenog gradskog vodiĉa; trgovi Omonia i Sintagma, Parlament, Panhelenski stadion, Hadrijanova vrata samo su neki od atenskih lokaliteta koje je svakako potrebno posjetiti. Razgled završava na atenskoj Akropoli, jednom od najznaĉajnijih spomenika. Nakon razgleda, organizirani grupni transfer do hotela. Prijava i smještaj u sobe. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

7. dan: ATENA - BEOGRAD - ZAGREB

Nakon doruĉka u hotelu, odjava i odlazak na poludnevni fakultativni izlet Rt Sounion-Glyfada. Putovanje slikovitom atenskom rivijerom odvest će nas do glasovitog rta Sounion, poznatog po Posejdonovom hramu (ulaz uz doplatu) i jedinstvenoj lokaciji na najjuţnijem rtu poluotoka Atike. Poznat po veliĉanstvenim zalascima sunca i pirotesksnoj lokaciji, Cap Sounion je nezaobilazna toĉka pri posjetu Ateni. Izlet završavamo na Glyfadi – “grĉki Beverly Hills” - atenskom predgraĊu smještenom na samoj obali, kojeg krase nepregledne plaţe i na kojoj ţive grĉki milijunaši, ministri i biznismeni. Organizirani grupni transfer do zraĉne luke. Prijava i let na liniji Air Serbie JU513 u 15.35 sati. Po dolasku u Beograd u 16.15, nastavak na liniji JU234 u 18.30 prema Zagrebu. PredviĊeni dolazak u 19.40 sati.

 

 

 

Cjenik

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI:

unutarnja kabina  RC 9.320 kn  FM 8.920 kn
kabina s prozorom RC 10.020 kn FM 9.620 kn

Djeca do 16 godina u pratnji dvije odrasle osobe: 7.580 kn
Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju: 8.380 kn
Jednokrevetna kabina na upit.

Sve navedene cijene uključuju lučke i zrakoplovne pristojbe koje iznose 2.490 kn

VRIJEDNOST VIŠE: ukljuĉen all inclusive paket pića za vrijeme krstarenja, napojnice osoblju na brodu, povratni transfer do grada na Mikonosu, izlet u Efez, izlet na Rodosu-srednjevjekovna tura-Akropola Lindosa i Citadela vitezova, poludnevni izlet Rt Sounion-Glyfada, te poludnevni razgled Atene!

FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do 15.4.2018. ili popunjenja kapaciteta!

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Beograd-Atena-Beograd-Zagreb, zrakoplovne i luĉke pristojbe, 2 noćenja u hotelu 3* u Ateni u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi noćenja s doruĉkom, transfere prema programu, krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima ureĊaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu, all inclusive paket pića za vrijeme krstarenja; napojnice za osoblje, animacija, zabavni veĉernji program u salonima i barovima sa ţivom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, leţaljki; izlet u Efez, izlet na Rodosu, shuttle bus na Mikonosu, poludnevni izlet Rt Sounion-Glyfada (ulaznica uz doplatu), poludnevni razgled grada autobusom i pješice, sluţbenog gradskog vodiĉa za razgled grada na engleskom jeziku, (ulaznica za Akropolu uz doplatu); voditelja putovanja na hrvatskom jeziku (za minimalno 30 prijavljenih putnika); organizacija i priprema putovanja.

CIJENA PAKET ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: troškove pića u barovima i restoranima (osim pića ukljuĉenih u all inclusive paket), izlete (osim navedenih u programu), ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadrţaje koje nisu navedene kao ukljuĉene, fakultativne sadrţaje, karte za javni prijevoz u Ateni, troškove osobnih narudţbi i putno osiguranje (preporuĉamo).

INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA (prema stanju u studenom 2018. g., podloţne promjeni): Akropola 20 €, Muzej Akropole 5 €, Nac. arheološki muzej 7 €; ulaznica u Posejdonov hram 8 €

Atena

Mikonos

Patmos

Santorini