+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

Veličanstvene grčke plaže

Krstarenje brodom Celestyal Olympia

ATENA-MIKONOS-KUSADASI-PATMOS-RODOS-KRETA-SANTORINI

Upoznajte kolijevku ljudske civilizacije i otkrijte najljepše otoke istočnog Mediterana, mjesto od kuda potječu legende o grčkim bogovima te doživite Vas vlastiti grčki mit!

7 dana / 6 noćenja  — Zrakoplovom iz Zagreba i brodom po Grčkoj

Datum putovanja: 17.6.-23.6.2018.

Santorini

Program putovanja

1. dan: ZAGREB - BEOGRAD - ATENA

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Air Serbie JU231 u 10.05 sati prema Beogradu. Po dolasku u 11.10 sati, nastavak na liniji JU512 u 13.20 sati prema Ateni. Predviđeni dolazak u 15.50 sati po lokalnom vremenu. Organizirani transfer do hotela. Nakon smještaja u sobe, odlazak s voditeljem putovanja u središte grada gdje možete posjetiti jednu od brojnih taverni i počastiti se girosom ili suvlakijem ili prošetati vijugavim ulicama punim života. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: ATENA

Nakon doručka u hotelu, organizirani transfer do luke ukrcaja. Smještaj u odabrane kabine. U 11.30 sati isplovljavanje prema Mikonosu.

2- 6.dan: KRSTARENJE prema programu:

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Atena/Pirej, Grčka 11.30
1 Mikonos; Grčka 18.00 23.00
2 Kusadasi(Efez), Turska 07.30 13.00
2 Patmos, Grčka 17.45 21.30
3 Rodos, Grčka 7.00 18.00
4 Kreta/Heraklion, Grčka 07:00 12.00
4 Santorini, Grčka 16.30 21.30
5 Atena/Pirej, Grčka 7.00


6. 
dan: ATENA - ZAGREB

Doručak. Nakon iskrcaja s broda, polazak na cjelodnevni izlet Pirej-Rt Sounion-Glyfada. Obilazak Pireja, drevne atenske luke, jedne od najznačajnijih na Mediteranu kroz koju godišnje prođe više od 20 milijuna putnika. Putovanje slikovitom atenskom rivijerom odvest će nas do glasovitog rta Sounion, poznatog po Posejdonovom hramu (ulaz uz doplatu) i jedinstvenoj lokaciji na najjužnijem rtu poluotoka Atike. Poznat

7. dan: ATENA - ZAGREB

 Nakon doručka u hotelu, odjava i odlazak na poludnevni razgled Atene autobusom i pješice u pratnji službenog gradskog vodiča; trgovi Omonia i Sintagma, Parlament, Panhelenski stadion, Hadrijanova vrata samo su neki od atenskih lokaliteta koje je svakako potrebno posjetiti. Razgled završava na atenskoj Akropoli, jednom od najznačajnijih spomenika Slobodno vrijeme za kupovinu ili ručak do polaska transfera prema zračnoj luci. Prijava i let na liniji Air Serbie JU513  u 15.35 sati. Po dolasku u Beograd u 16.15, nastavak na liniji JU234 u 18.25 prema Zagrebu. Predviđeni dolazak u 19.35 sati.

Cjenik

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ:     

 FIRST MINUTE*                    

  • unutarnjoj kabini          6.190 kn        
  • kabina s prozorom        6.690 kn

 

  REDOVNA CIJENA     

  • unutarnjoj kabini             6.490 kn                        
  • kabina s prozorom           6.990 kn                              

 

Djeca do 16 godina u pratnji dvije odrasle osobe:  4.390 kn

Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju:  5.490 kn

Jednokrevetna kabina na upit.

 

VRIJEDNOST VIŠE: uključen all inclusive paket pića, napojnice osoblju na brodu, povratni transfer do grada na Mikonosu, izlet u Efez, te cjelodnevni izlet Pirej-Rt Sounion-Glyfada!

 FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do 1.4.2018. ili popunjenja kapaciteta!

OBVEZNE DOPLATE  UZ REZERVACIJU: zrakoplovne i lučke 1.786 kn; plaćaju odrasli i djeca.

 

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Beograd-Atena-Beograd-Zagreb, 2 noćenja u hotelu 3* u Ateni u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi noćenja s doručkom, transfere prema programu, krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu, all inclusive paket pića za vrijeme krstarenja; napojnice za osoblje, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki; izlet u Efez, shuttle bus na Mikonosu, cjelodnevni izlet Pirej-Rt Sounion-Glyfada (doplata za ulaznicu 8 €), poludnevni razgled grada autobusom i pješice, službenog gradskog vodiča za razgled grada,; voditelja putovanja; organizacija i priprema putovanja.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: troškove pića u barovima i restoranima (osim pića uključenih u all inclusive paket), izlete (osim navedenog u programu), ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koje nisu navedene kao uključene, pristojbe u zračnim lukama, fakultativne sadržaje, karte za javni prijevoz u Ateni, te troškove osobnih narudžbi.

Santorini

Ios

Mykonos

Atena

Cesme

Kusadasi

Samos

Milos

Syros

mykonos - grcka

Mykonos

Napomene

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.

Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Ateni, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.

Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.

U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Minimalan broj putnika: 30

Oznaka putovanja: MP011