+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

Veličanstveni mediteran

Krstarenje brodom Costa Fascinosa

Prekrasni gradovi, raskošne luke, luksuzni brod i zabava za cijelu obitelj - opuštajući odmor s posjetom znamenitostima Mediterana

SAVONA-NAPULJ-CATANIA-LA VALLETTA-BARCELONA-MARSEILLE

8 dana / 7 noći — Posebnim zrakoplovom iz Zagreba!

Datum putovanja: 20.5.-27.5.2018.

Costa Fascinosa 2

 

Program putovanja

Cjenik

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ:

FIRST MINUTE*
- unutarnjoj kabini, classic  3.125 kn
- vanjskoj kabini, classic  4.150 kn
- kabini s balkonom, classic  5.120 kn

REDOVNA CIJENA
- unutarnjoj kabini, classic 3.425 kn
- vanjskoj kabini, classic 4.450 kn
- kabini s balkonom, classic 5.420 kn

Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju 1.565 kn

Dijete do 18 g. u pratnji dvije odrasle osobe plaća samo lučke pristojbe.

Jednokrevetna kabina na upit!

FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do 15.3.2018. ili do popunjenja kapaciteta!

OBVEZNE DOPLATE UZ REZERVACIJU: lučke pristojbe koje iznose 1.150 kn; plaćaju odrasli i djeca.

DOPLATE NA BRODU: napojnice za osoblje, plaćaju se na brodu u iznosu od 10 €/dan; plaćaju odrasli i djeca. Djeca ispod 4 godine ne plaćaju napojnice, djeca od 4 do 14 godina plaćaju 50%.

FAKULTATIVNA DOPLATA: transfer autobusom (za minimalno 40 prijavljenih putnika):
Zagreb – Savona – Zagreb: 950 kn odrasli; 550 kn djeca do 18 godina
Rijeka – Savona – Rijeka: 900 kn odrasli; 500 kn djeca do 18 godina

U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika na transferu, cijena je 1.095 kn po osobi; za odrasle i djecu.

CIJENA UKLJUČUJE: krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina i večera); svečana večera uz kapetanovu zdravicu; cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice za kockarnicu, diskoteku; sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice; ukrcaj i iskrcaj prtljage; i priprema putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: troškove pića u barovima i restoranima, izlete, usluge frizerskog salona, masaže te ostale usluge u SPA-centru, igre na sreću u brodskom kasinu, usluge brodskog liječnika, napojnice za osoblje, te ostale osobne troškove tijekom krstarenja.

Napomene

Završnu obavijest o detaljima programa, cijeni i točnom polasku primit ćete najkasnije 5 dana prije polaska. Ako ne dobijete obavijesti u navedenom roku, molimo javite se na prodajno mjesto, osobno ili telefonom. Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na putovanje kao i tijekom samog putovanja. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.

Pridržavamo pravo promjene programa putovanja odnosno vremena polaska i povratka, ako nam zrakoplovni prijevoznik ne potvrdi zatraženi vozni red. Ne preuzimamo odgovornost za izgubljenu ili oštećenu prtljagu. Kod zračnog prijevoza je za prtljagu odgovorna isključivo zrakoplovna tvrtka, po propisima koji vrijede u međunarodnom putničkom prometu. Prijavu izgubljene ili oštećene prtljage putnik sam naslovljava na prijevoznika.

Zbog prilagođavanja zrakoplovnom prijevozu i nepredviđenim okolnostima pridržavamo pravo obrnutog ili djelomično promijenjenog, ali sadržajno nesmanjenog programa

DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: Za državljane Republike Hrvatske potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.

Oznaka putovanja: MP011

Savona

Napulj

Catania

La Valleta

Barcelona

Marseille