+385 (0)1 55 99 666, +385 (0)1 55 99 667 info@meridijanputovanja.hr

Ženeva – 88th International Motor Show (K5)

Međunarodni salon automobila u Ženevi prestižna je godišnja izložba automobila, prvi puta održana 1905. u izložbenom centru Palexpo, u neposrednoj blizini ženevskog aerodroma, a na istom se mjestu održava i danas

Posebnim zrakoplovom iz Zagreba

Datum putovanja: 09.03.2018.

motor show

 

Program putovanja

1. dan: petak, 09.03.2018. /   ZAGREB - ŽENEVA - ZAGREB

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera središnjih informacija dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let i polijetanje posebnog charter zrakoplova za Ženevu u 8.15 sati. Po dolasku u Ženevu u 9.45 sati, odlazak na cjelodnevno razgledavanje najznačajnijeg sajma automobila na svijetu, Geneva International Motor Show 2018 koji se ove godine održava po 88. put. Moguće je organizirati  odlazak do centra grada Ženeve u poslijepodnevnim satima (fakultativno, vlakom). Sastanak putnika nakon razgledavanja sajma na dogovorenom mjestu.  Prijava na let prema Zagrebu te polijetanje charter zrakoplova u 21.00 sat. Dolazak u Zagreb predviđen je u 22.30 sati.

Cjenik

Cijena aranžmana po osobi: 1.995 kn

 Cijena po osobi uključuje: prijevoz posebnim čarter zrakoplovom na relaciji Zagreb - Ženeva - Zagreb, predstavnika na putovanju, jamčevinu i trošak organizacije aranžmana.

Obavezna doplata: zrakoplovne pristojbe 795 kn (podložno promjenama)

Cijena ne uključuje: ulaznicu za sajam 100 kn (plaćanje prilikom prijave, vrijedi do popunjenja određenog broja mjesta), dodatne troškove, putno osiguranje (preporučujemo).

Ženeva

Napomene

Ulaznice za sajam u prodaji početkom prosinca 2017.

Kod charter letova, red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred polazak na putovanje. Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja, ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenom lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Svim putnicima koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžmana osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju imajući u vidu različitost propisa koji vrijede za državljane pojedinih zemalja. Organizator može uputiti putnika na izvor informacija ali niti na koji način ne preuzima odgovornost za posljedice koje bi uslijed nepoštivanja tih propisa mogle proisteći za samog putnika. Za ulazak u zemlju putovnica ili osobna iskaznica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon povratka.

Preporučamo uplatu putnog osiguranja. Informacije na prodajnim mjestima.

Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr.

Najmanji broj putnika: 100

Oznaka putovanja: MP012