info@meridijanputovanja.hr +385 (0)1 5814 460, +385 (0)1 5814 461

Grupna ili individualna poslovna putovanja

Incentive putovanja

Travel services

Travel consulting

Grupna ili individualna poslovna putovanja

Organizacija prijevoza i smještaja, posjet sajmovima i kongresima te posebne popratne usluge kao što su ručkovi i večere, ulaznice za posjete kazalištima, izložbama ili koncertima. Rent a car automobil na destinaciji, transferi do hotela ili rezervacija vozila s vozačem. Putovanje bez brige. Prepustite nam organizaciju kongresa i poslovnih sastanaka u zemlji i inozemstvu s potpunom logističkom podrškom (prijevoz, smještaj, rezervaciju dvorane, svečane večere, izleti, posebna događanja i još mnogo toga).

Pružite poslovnim patnerima ili zaposlenicima trenutke za pamćenje. Izvucite ih iz ureda i naslonjača te im zahvalite na vjernosti i dobrim poslovnim rezultatima jednim organiziranim putovanjem u Hrvatsku ili inozemstvo. Ugodno iskustvo za sve koje ide u svrhu motiviranja klijenata, zaposlenika i suradnika za buduće poslovanje.

Usluge za korporativne klijente

Cilj nam je izgraditi dugoročne i korektne poslovne odnose s našim klijentima razumijevajući i poštujući njihove potrebe. Meridijan putovanja osigurat će sve potrebno i zadovoljiti sve nužno za Vaše uspješno i ugodno poslovno putovanje. Korporativni klijenti mogu koristiti široku lepezu naših usluga.

Travel services

Rezervacija avio karata
Rezervacija hotela
Organizacija transfera zračna luka – hotel – zračna luka
Organizacija prijevoza s vozačem tijekom boravka
Ugovaranje najma vozila
Organizacija izleta na destinaciji
Grupna putovanja za Vaše djelatnike
Dostava sve potrebne putne dokumentacije na Vašu poslovnu adresu ili u zračnu luku
Briga o unosu svih putniku bitnih podataka. Brojevi kartica raznih Frequent Flyer programa, broj i datum isteka putovnice, željeno sjedeće mjesto i vrsta obroka u zrakoplovu te još mnogo toga

Travel Consulting

Kreiranje putovanja uz pomnu organizaciju i planiranje
Primjena najkvalitetnijih, najbržih i najpovoljnijih rješenja
Stručno savjetovanje u svim segmentima poslovnih putovanja
Smanjivanje i kontrola svih troškova.

Izvještavanje o troškovima

Po želji klijenta dostavljamo izvještaje o potrošnji (mjesečno, tromjesečno, polugodišnje)
Izvještaji sadrže sve elemente koji su klijentu potrebni, između ostalih i iznos ostvarenih ušteda, kao i mogućnost izrade statistike.